Basiscursus Autodesk Inventor

In 4 dagen de basiskennis met de basiscursus Inventor. De cursus start op 19 september.

Inventor

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met Inventor. Aan de hand van een Nederlandstalig lesboek leert u stap voor stap de grondbeginselen van dit parametrisch 3D ontwerppakket van Autodesk.

Maak uw ontwerp inzichtelijk in 3D, presenteer het in een 2D werktekening of exploded view. En met hetzelfde gemak stuurt u het model naar een 3D printer voor het maken van een prototype. Het grootste voordeel van Inventor is natuurlijk dat alle bestanden aan elkaar zijn gekoppeld. Wijzig uw 3D model en alle afgeleide tekeningen veranderen mee.

Inventor biedt engineers eenvoudig te gebruiken gereedschappen voor 3D ontwerp, documentatie en productsimulatie. Ontwerp nu uw producten voordat ze gebouwd worden om zo tot betere resultaten te komen en ontwikkelkosten te verlagen. Hoewel voornamelijk werktuigbouwkundig georiënteerd, gebruiken ook steeds meer installateurs en bouwbedrijven dit programma voor onder andere het uitwerken van constructies.

Voor wie is deze training bedoeld?
De basiscursus Inventor is bedoeld voor tekenaars en engineers die waarde hechten aan het snel kunnen aanpassen van hun 3D modellen en bijbehorende werktekeningen. Daarnaast kunt u beschikken over een grote bibliotheek vol standaard onderdelen als bouten, moeren en alle andere mogelijke bevestigingsmaterialen en staalprofielen. Inventor is een logisch vervolg voor tekenaars die de grenzen van AutoCAD hebben bereikt.

Training op locatie
Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Datum
19 en 26 september en 3 en 10 oktober

Kosten
€ 995,00 exclusief BTW, inclusief alle lesmaterialen, certificaat, lunch, consumpties.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze training.