Training 'Je salesplan op 1 A4' door Heborg in Ossendrecht

Wat je ook kan doen met ….BLACK FRIDAY! Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is anno 2019 belangrijk voor je marketing en kan bijdragen aan je imago. De wijze waarop bedrijven zich deze dagen profileren zorgt voor een psychologische wijziging bij de consument en nodigt uit om te kopen.

Black Friday Actie

Niet alleen Black Friday werkt zo maar elk verkoop is psychologie, hoe beïnvloedt je je klant en zorg je ervoor dat ze bij jou komen.

Heborg legt je dat uit in de training ‘ je salesplan op 1 A4’ . In een 4 uur durende training zorgen we ervoor dat jij ook een volle agenda krijgt door handige tips en trucs toe te passen en jouw doelgroep treffend aan te spreken.

Black Friday staat bekend om de hoge kortingen die worden gegeven maar wij vinden maatschappelijke betrokkenheid ook erg belangrijk. Deze betrokkenheid uit zich in Green Friday. Vanwege deze Green Friday doneren wij als je je tot en met maandag 2 december inschrijft voor onze salestraining  ‘je salesplan op 1 A4’ een uur telefonische acquisitie aan een goed doel.

Datum en tijd
Donderdag 19 december van 9.00- 13.00 uur

Kosten 
Van 349 euro voor 199 euro

Locatie
Aanwas 43
4641 JG Ossendrecht

Inschrijven
Inschrijven kan via training@heborg.nl