BMD-Netwerk: Machineveiligheid en brandveiligheid

Voor de BMD Netwerkbijeenkomst over machineveiligheid en brandveiligheid staat een bezoek aan Tarkett op het programma. Gastheer zijn Thom Snik van Tarkett en Sikko Oegema van BMD Zuid.

BMD Zuid

Het niveau van de machineveiligheid en brandveiligheid wordt kritisch gevolgd en geborgd door een team van specialisten binnen Tarkett. Hoe Tarkett naar dit niveau van Machineveiligheid en brandveiligheid is gegroeid, en dat dit niet vanzelf ging, hoor je tijdens de Netwerkbijeenkomst. Hoe gaat Tarkett om met machineveiligheid wanneer er nieuwe machines (bij) geplaatst worden of (delen van) machines vervangen worden? Luister naar de ervaringen van de safety specialisten binnen Tarkett.

Thema’s welke zeker aan de orde komen zijn de brandoefeningen en de communicatie. Niet het theoretische plaatje, maar de weerbarstige praktijk. Welke  ervaringen heeft Tarkett opgedaan en wat zijn de ervaringen van de vakgenoten? Na het uitwisselen van ervaringen kun je meteen in de praktijk aan de slag.

Aansluitend aan de bijeenkomst nodigen Thom Snik en zijn collega’s je uit voor een rondgang door het bedrijf. Een fijne manier om een kijkje te nemen in de keuken bij een ander bedrijf.

Sprekers
Spreker(s) van het BMD-Netwerk zijn de safety specialisten: Rees van Mierlo en Peter Houtriet van Tarkett.

Datum en tijd
Donderdag 20 februari van 8.00 tot 10.30 uur.

Locatie
Tarkett
Taxandriaweg 15
5121 PA Waalwijk

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.