Service Logistiek Innovatie Symposium

Donderdag 20 juni organiseert het Service Logistics Forum samen met TKI Dinalog en Gordian Logistic Experts in het LEF Future Center in Utrecht het Service Logistiek Innovatie Symposium.

TKI

Servicelogistiek is een belangrijk innovatiethema voor het Nederlandse bedrijfsleven en via innovatieprogramma’s van TKI Dinalog en de Topsector Logistiek wordt relevante kennis ontwikkeld. Maar ook aan maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie en de circulaire economie wil en kan servicelogistiek een belangrijke bijdrage leveren. Het Service Logistics Forum (SLF) heeft de handschoen opgepakt om door te ontwikkelen tot een open innovatie community die een initiërende rol speelt bij het opstellen en uitvoeren van de innovatie agenda voor het service logistieke werkveld.

Datum en tijd
Donderdag 20 juni van 12.00 tot 18.00 uur.

Locatie
LEF Future Center, Gebouw Westraven Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Programma
12.00 uur Inloop met lunch
12.45 uur Opening en welkom door Geert-Jan van Houtum, Professor TU Eindhoven en bestuurslid SLF
13.00 uur Energietransitie en Duurzaamheid door Marjan Minnesma, Directeur Urgenda
13.40 uur Innovatie beleid Topsector Logistiek door Albert Veenstra, Wetenschappelijk Directeur TKI Dinalog
14.00 uur Innovatie ontwikkeling Service Logistiek door Jan-Willem Rustenburg, Founding Partner Gordian Logistic Experts
14.30 uur Pauze
15.00 uur Innovatie Carrousel
16.00 uur Innovatie Tafels
18.00 uur Einde 

Inschrijven
Specifieke interesse in één van de ronde tafel onderwerpen? Laat het vooral weten via info@servicelogisticsforum.nl. Of meld je aan via de website.