Benefietavond voor Sint Maarten door Crovv Networking

Op woensdagavond 20 september organiseert netwerkorganisatie Crovv Networking een speciale benefietavond; Crovv The Network Experience! Edition voor Sint Maarten.

Crovv

Deze avond staat in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro; u ontvangt twee consumptiemunten en 7,50 euro wordt beschikbaar gesteld aan het speciale fonds voor Sint Maarten. Ook van elke verkochte consumptiemunt gaat 0,25 euro naar het fonds. Tevens vindt er een ‘goederen- en dienstenveiling’ plaats en de volledige opbrengst hiervan wordt eveneens beschikbaar gesteld aan het fonds.

Waarom deze benefietavond?
Ton van de Ven Founder & CEO van Crovv heeft in 2007 een aantal maanden op het mooie Sint Maarten gewoond. Hij heeft hier vrienden en een netwerk en na het zien van de ravage, die veroorzaakt is door orkaan Irma, wil hij met Crovv en het grote netwerk een bijdrage leveren om de mensen op Sint Maarten te helpen. Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat de mensen zo snel mogelijk hun leven weer kunnen oppakken en het eiland weer hersteld wordt.

Hoe weet u dat het geld ook op de juiste plaats terecht komt?
Kenny Patterson en zijn vrouw Wai Hing, goede vrienden van Ton van de Ven, wonen op het eiland en zullen ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt en bij de juiste partijen terecht komt. In de komende maanden zullen zij, en de organisatie van deze avond, regelmatig verslag doen van de ontwikkelingen en weder opbouw via o.a. social media.

Netwerken
Tevens is er tijdens deze avond de mogelijkheid om te netwerken; kennis delen en elkaar helpen is immers ook het motto van Crovv Networking. Het volledige bedrijfsleven, klein of groot, is van harte welkom op deze avond. De organisatie hoopt op deze manier, samen met u en ons totale gezamenlijke netwerk, de mensen die op Sint Maarten het hardst zijn getroffen te kunnen helpen, immers netwerken is ‘delen’ en dat gaan wij doen deze avond!

Datum en tijd
Woensdag 20 september van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Locatie
Villa de Vier Jaargetijden
Noordstraat 36
Tilburg

Meer informatie en aanmelden
Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.