21 januari 2022: Ondernemen vanuit het hart door Roovers Coaching en De Ondernemersvlieger

Wanneer: Vrijdag 21 januari 2022 Waar: Bosrestaurant Beum in Dorst Thema's: Zingeving, hart, waarden, identiteit, gevoel, overzicht op de essentie van jouw ondernemerschap, belemmerende overtuigingen.

Ondernemersvlieger2

Je bent een sensitieve, sociale ondernemer en met je onderneming wil je het verschil maken. Je wilt doen wat écht bij jou past en wat goed voelt. Waarom? Omdat je niet vanuit je hoofd wilt leven en vast wilt zitten in een leven van moeten en voldoen aan een plaatje.

Je wilt juist vanuit hartsverbinding een bijdrage leveren aan je eigen (werk)geluk en dat van anderen, jezelf ontwikkelen en van waarde zijn voor de maatschappij. Dit terwijl je jezelf toestaat om imperfect te zijn, het soms niet te weten én tegelijkertijd vol te gaan staan voor wie je bent. Maar lukt het ook om bij jezelf te blijven, aan je eigen koers vast te houden en volgens je eigen (voor)waarden te werken?

Door invloeden van buitenaf (social media, de mening van anderen) en van binnenuit (gedachten die je aan het twijfelen en onzeker maken) kun je gemakkelijk van jezelf afdwalen. Zeker als het tegen zit. Hoe kom je dan weer terug op jouw pad? Uiteindelijk wil je ook kunnen leven van jouw onderneming.

Herken jij je in het bovenstaande? Wil je de verbinding met je hart hernieuwen of herstellen? Jouw innerlijk vuur aanwakkeren en leren om te flirten met het leven? Dan bieden wij, Owen de Vries en Sylvia Roovers, jou een inspiratievolle dag, waarin zacht en zakelijk verbonden worden en je werkt aan het fundament van jouw bedrijf. Het fundament dat ben jij! De mens achter de onderneming.

Voor meer informatie en aanbevelingen:

- https://www.ondernemersvlieger.nl/workshop-ondernemen-vanuit-het-hart/

https://www.rooverscoaching.nl/workshop-ondernemen-vanuit-het-hart