Polo Brabant in Waalre

Polo Brabant is hét moment om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots op je opdrachtgevers, trots op je leveranciers en trots op je eigen team. Juist op een dag als deze samen genieten van de behaalde successen. Polo Brabant biedt de ideale combinatie van business, sport en hospitality. Een onvergetelijke dag samen zijn.

Polo Brabant

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden.  De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’.

Op de zaterdag is er de inmiddels befaamde “Polo Brabant Night”, waarbij je op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige middag en avond uit, eindigend in een fantastisch feest. De zaterdag heeft een ietwat triomfanterijkere insteek dan de zondag.

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin doeltreffend zakelijk netwerken en topsport centraal staan. Ideaal om contact te leggen met interessante gelijkgestemden, zoals omvangrijke (netwerk)partijen, innovatieve ondernemers, grote organisaties met maatschappelijk belang, het provincie/gemeente bestuur, wethouders en dergelijke.

Datum en tijd
Zaterdag 22 juni van 17.00 tot 23.30 uur en zondag 23 juni van 14.00 tot 18.30 uur.

Programma
Bekijk het gehele programma op de website

Locatie
Landgoed Eeckenrhoode
Koningin Wilhelminalaan 66
Waalre

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website.