Vakbeurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari in Utrecht

Op 24, 25 en 26 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 20ste editie van de vakbeurs Facilitair plaats. Ieder jaar treffen zo’n 20.000 professionals elkaar op de beursvloer van ruim 3 hectaren om kennis uit te wisselen, informatie te vergaren of zich te laten inspireren over werkplekken.

Vakbeurs Facilitair

Zo’n 350 standhoudende bedrijven bieden de meest uiteenlopende producten en diensten aan. Een greep uit het aanbod: beveiligings- en schoonmaakbedrijven, cateraars, koffiebranders, meubelleveranciers, aanbieders van fietsbergingen, kantoorbeplanting, sanitaire voorzieningen en akoestische oplossingen, geurbestrijders, verhuurbedrijven en witgoedaanbieders.

Veel noviteiten
Bezoekers kunnen ook kennis opdoen op tientallen symposia met méér dan 100 deskundige sprekers over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, zoals over gezonde, veilige, Arbo verantwoordelijke, duurzame en maatschappelijke verantwoordelijke werkplekken, of de huisvesting, beveiliging, verlichting of inrichting van bedrijfsgebouwen. Noviteiten vormen een belangrijk speerpunt op de beursvloer. Er is een Noviteitenplein, waar vele tientallen deelnemers aan de verkiezing van de FGNoviteitenprijs 2018 hun noviteit presenteren.

Datum en tijd
Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie
Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Kosten en aanmelden
Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. Je moet je wel online via de website van de vakbeurs registreren.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vakbeursfacilitair.nl.