BMD Zuid: Online bijeenkomst Bedrijfscontinuïteit

BMD organiseert een online bijeenkomst Bedrijfscontinuïteit waarbij onder meer ervaringsdeskundigen aan het woord komen die de gevolgen van een bedrijfsbrand aan den lijve hebben ondervonden. Waar staat je na een calamiteit? Hoe ga je als bedrijf door nadat brand meester is gegeven en het nablussen is beëindigd? Deze bijeenkomst is uitermate geschikt voor directieleden, QHSE managers en milieudeskundigen.

BMD Zuid

‘Er is brand, allemaal eruit!’. Dit bericht stond op Omroep Brabant op 20 september 2019. Diverse bedrijven op industrieterrein Kraaiven in Tilburg werden door brand verwoest. Twee bedrijven volledig verwoest en bij de ander een cruciaal bedrijfsproces. Omliggende panden hebben brandschade.

Een enorme schade was dus het gevolg. Maar nadat brand meester is gegeven, het nablussen is beëindigd en de hulpdiensten vertrekken, sta je als bedrijf voor een onmogelijk opgaaf. De emoties veroorzaakt door de calamiteit lopen op en medewerkers zitten letterlijk en figuurlijk in zak en as.

Als bedrijf wil je natuurlijk de business zo snel mogelijk weer voortzetten. Waar begin je, ga je door, kan dat en wie heb ik nodig? Wat moet je als bedrijf verzekeringstechnisch organiseren, kloppen de polissen? Wat zijn de juridische eisen en gevolgen? Heb je alternatieve ondersteuning in je primair bedrijfsproces om weer op te kunnen starten? Hoe kun je bedrijfscontinuïteit in bedrijfsvoering organiseren? Dit zijn onderwerpen die in de bijeenkomst aan de orde komen en waarbij voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen. De deskundigen die aanwezig zijn, zijn een expert milieu, expert calamiteiten, expert milieurecht en een verzekeringsexpert. 

Datum en tijd
Dinsdag 24 november van 09.00 tot 11.00 uur.

Programma
09:00 uur Welkom en inleiding
Wat gebeurt er als de brandweer is vertrokken (ervaringsdeskundige)?
Welke polis moet ik nu hebben?
Welke juridische aspecten en kaders zijn relevant?
Uitwisseling en interactiemoment
Terugkoppeling en verdieping n.a.v. vragen
11:00 uur Afsluiting

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Online

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website. Voor vragen over de bijeenkomst kun je contact opnemen met Roland Somers 06-51836591 V&S Milieu Adviseurs en Steven Kramer 06-50811253 BMD Advies.