Flow Languages Nederland en Villa Pardoes organiseren Zakendoen in een andere taal

Om succesvol zaken te doen in het buitenland is een goede beheersing van de taal én de cultuur van groot belang. Zo communiceert je Duitse zakenpartner waarschijnlijk veel formeler dan je in Nederland gewend bent: goed om te weten! Waar in Nederland geldt: ‘afspraak is afspraak’, kijkt in het Franse zakenleven niemand ervan op als je 10 minuutjes te laat komt.

Flow Languages

Wij missen vaak net die finesses en nuances van de andere taal en cultuur, die juist zo belangrijk zijn bij het internationaal zakendoen. Flow Languages Nederland nodigt je graag uit voor ons evenement en laten je zien hoe je je kunt verdiepen in de cultuur van je zakenpartner, zodat je je zakendeal succesvol kunt afronden.

Concreter?

Op 25 januari 2018 organiseert Flow Languages in samenwerking met Villa Pardoes het (gratis) interactieve evenement ‘Zakendoen in een andere taal’. Tijdens deze leerzame en inspirerende dag komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo vertellen ze over de Duitse en Nederlandse cultuurstandaarden waarvan Nederlandse ondernemers en zakenmensen zich bewust moeten zijn als ze in Duitsland hun zaken willen uitbreiden. Ze gaan ook in op het Italiaanse zakenleven: welke gedragsconventies zijn noodzakelijk om te onthouden om succesvol zaken te doen in Italië? Waarom is de eigenaar van een bedrijf bijvoorbeeld enerzijds amicaal, maar in de mail zeer formeel? En wordt er nu echt altijd wijn gedronken bij de lunch?

Daarnaast geven ze ook een mindset change workshop: drie simpele manieren om je zakelijk Engels naar een hoger niveau te tillen. Heb jij ook vaak moeite om de juiste woorden te vinden tijdens een Engelse meeting? Of durf je niet goed te spreken in het Engels? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Door middel van een paar trucjes zal je steeds effectiever kunnen communiceren in zakelijk Engels. Dit alles doen ze op een prachtige locatie in samenwerking met onze partner Villa Pardoes.

Datum en tijd
25 januari van 13:00 tot 17:30 uur

Kosten
Gratis

Locatie
De Poef, Villa Pardoes
Eftelingsestraat 3
5171 RP Kaatsheuvel


Aanmelden
Het aanmeldformulier vind je hier.