ID@5 organiseert Lean Black Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Black Belt training in Tilburg. Als Black Belt leer je complexe processen of situaties te verbeteren en heb je stevige impact in de organisatie. Na de training ben je in staat om de juiste Lean instrumenten in te zetten bij verschillende problemen.

ID@5

Je bent het rolmodel van het Lean gedachtengoed binnen jouw organisatie en je helpt de organisatie stappen te maken in de Lean volwassenheid. Je ontwikkelt je als dé interne Lean consultant en je weet als geen ander om management, stakeholders en medewerkers mee te krijgen. Na de training ben je als Black Belt ook in staat om Yellow Belts en Green Belts te trainen en te begeleiden binnen je eigen organisatie.

Een Black belt is de persoon in de organisatie die altijd en overal met verbeteren bezig is en is in staat om een Lean transformatie op een goede manier te begeleiden. Als je in het bezit bent van een Green Belt Lean certificaat kun je aansluitend het zesdaagse Black Belt programma volgen. Ben je nog niet in het bezit van een Green Belt Lean certificaat dan kun je er ook voor kiezen om in één keer het volledige Lean Black Belt programma te volgen. In dat laatste geval duurt het twaalf dagen.

Onderwerpen Black Belt Lean

  • Data analyse en technieken
  • Coaching, procesbegeleiding en workshops leiden
  • Trainingsvaardigheden
  • Projectmanagement
  • Stakeholdermanagement
  • Kata en verdieping Kaizen technieken
  • Lean volwassenheid en verandermanagement
  • End to end steering
  • Leiderschap
  • Beïnvloeding en Organizational Behavior Management

Gedurende het verbeterproject doe je het officieel LCS 2a Black Belt theorie-examen. Hiervoor leer je de stof uit een aantal voorgestelde boeken en een set aan slides als begeleidend materiaal. Als je het theoretisch examen succesvol hebt afgerond en jouw verbetertraject is in overleg met de opdrachtgever en de Master Black Belt in een afrondende fase, dan kun je praktijkexamen doen. Het praktijkexamen is een gesprek met twee coaches van ID@5 waarin jouw verbetertraject wordt besproken. Na succesvolle afronding hiervan ben je officieel Lean Competency System Level 2a, Black Belt, gecertificeerd en heb je een internationaal erkend certificaat in handen.

Datum en tijd
De opleiding start op maandag 25 januari, gevolgd door maandag 8 en 22 februair, maandag 8 en 22 maart en dinsdag 6 april. Opleidingsdagen zijn van 9.00 – 17.00 uur.

Kosten
De training Lean Black Belt duurt 6 dagen en kost € 2.940 euro p.p. (excl. btw).

Locatie
Deze Lean-training vindt plaats in de trainingsruimte aan de Spoorlaan 21k  in hartje Tilburg, onder rooftopbar Doloris.

Inschrijven
Inschrijven kan via opleidingen@idat5.nl. Kijk voor meer informatie op: www.idat5.nl.