BMD Advies: Inspirerende kennisdeling en officiële opening in Tilburg

Op dinsdag 25 juni organiseert BMD Advies een Inspirerende kennisdeling en officiële opening van het nieuwe kantoor in Tilburg.

Bmd

De opening wordt voorafgegaan door gastspreker Ruud Zanders. Hij heeft en duidelijke visie op milieufootprint, gecombineerd met zoveel mogelijk dierenwelzijn. Na de officiële opening om 16.30 uur ben je welkom op de uitgebreide borrel. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en rond te lopen. De collega’s leiden je graag rond en geven uitleg over de werkplekken, trainingsruimten en het workcafé.

Kipster; het meest dier-, milieu,- en mensvriendelijke ei ter wereld
Ruud Zanders van Kipster waar, naar eigen zeggen, het meest dier-, milieu- en mensvriendelijke ei ter wereld wordt geproduceerd, is opgegroeid tussen de kippen. Hij heeft samen met zijn compagnons zijn eigen visie ontwikkeld en brengt deze in de praktijk.

Over ondernemen, je nek uit durven steken, vallen en opstaan heeft hij een aansprekend en opbeurend verhaal.
In 2018 winnaar van de Rabobank Duurzame Innovatieprijs, de Mansholt Business Award for Sustainbale Entrepreneurship, Corporate 4 Animals Award van Eurogroup for Animals en the Good Egg Award en Best Marketing Award van Compassion in World Farming. In de Trouw Duurzame 100 van 2018 legde Ruud beslag op plek nummer 2.

Bekrachtiging samenwerking BMD Advies, V&S en AXXIA
De verhuizing naar het nieuwe kantoor is voor hun tevens de bekrachtiging van de intensieve samenwerking onder de paraplu van Duurzaam Vertrouwd BV. Dit moderne kantoor is speciaal voor de medewerkers en haar klanten ontworpen en is van alle benodigde faciliteiten voorzien voor onder andere trainingen en bijeenkomsten. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen zij hun klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en verrassen met innovatieve oplossingen.

Programma 25 juni
15:00-15:30 uur Inloop en ontvangst
15.30-16:30 uur Gastspreker Ruud Zanders - Kipster
16:30 uur Officiële opening
16.45 uur Borrel & bezichtiging
19:00 uur Afsluiting

Aanmelden
Om een inschatting te maken van het aantal gasten, kun je je tot en met 21 juni a.s. aanmelden via de website. Bij de opmerkingen kun je aangeven of je ook bij de presentatie van Ruud Zanders aanwezig bent. 

Ze verwelkomen je graag op deze feestelijke dag!
25 juni 2019
15:00-19:00 uur
Dr. Anton Philipsweg 23-25
013 8000300