Innovationlink LIVE

Wil jij een boost geven aan (jouw) innovatie? Kom dan op dinsdag 26 november naar Innovationlink LIVE. Het netwerkevent voor iedereen die bezig is met uitvindingen en innovaties en die naar manieren zoekt om die succesvol op de markt te brengen.

Innovationlink

Korting voor Regio Business-leden
Innovationlink LIVE is toegankelijk voor alle geïnteresseerde innovators én experts. Een toegangskaart kost normaal 100 euro. Speciaal voor Regio Business-leden is er een korting van 50 procent. Je betaalt dus 50 euro. Dat is inclusief de presentaties, matchmaking, een informatiemarkt, de lunch en de netwerkborrel. Ook krijg je het gloednieuwe ‘Handboek Van inventie naar innovatie’ van prof. ir. drs. Hans Kamphuis bij je ticket cadeau.

Kijk op www.innovationlink.nl/events voor het programma en de sprekers. En bestel je bezoekers-ticket met de actiecode: RB.

Verschillende experts geven antwoord op vragen als: waar kan/moet je rekening mee houden om een idee goed te beschermen? Op welke manieren kun je geld genereren met ideeën, ontwerpen of patenten? Hoe kom je aan afnemers of launching customers? Waar moet je zijn voor financiering, juridisch advies en startersondersteuning?

Quick Scan: bepaal je innovatiewaarde
Op Innovationlink LIVE draait alles om kennis delen en netwerken. Alle schakels in het proces van inventie naar innovatie zijn voor een Quick Scan boeken om jouw innovatiewaarde te laten bepalen. Gedurende de dag kun je snel nieuwe contacten leggen met experts en investeerders om jouw idee écht verder te brengen.

Datum
Dinsdag 26 november van 9.00 tot 18.00 uur.

Kosten
Een ticket kost 100 euro.

Locatie
Seats2meet Tilburg.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website.