BOB Webinar van Guido Thys Do 26 November 2020

Page thumbnail

Hou nou toch eens op met innoveren

Datum Donderdag 26 November

Waar Online

Adres Waar je maar wilt


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Webinar 'Hou toch eens op met innoveren' van Guido Thys

Hou nou toch eens op met innoveren!
Deels ook onder invloed van allerhande (overheids-)awards, moet iedere onderneming aan het innoveren slaan. Dit alles onder het motto: we leven in andere tijden, er verandert veel meer dan vroeger. En dat vindt Guido Thys onzin van de flauwste soort. 'We moeten niet innoveren omdat er zoveel verandert. Er verandert  zoveel omdat er zoveel geïnnoveerd wordt. Simpel. Ten tweede is innoveren van alle tijden. Zo’n tachtig tot honderd generaties geleden had niemand behoefte aan bouwbedrijven want we woonden nog in grotten en in hutjes van takken en leem. Kijk nu om je heen en probeer je een voorstelling te maken van wat er in die relatief korte tijd allemaal is veranderd….'

Guido Thys maakt fijn brandhout van de innovatiehype en -mythes, laat zien hoe het echt in elkaar zit en onthult wat alle succesvolle nieuwe ideeën met elkaar gemeen hebben. Hij geeft uitleg die zo eenvoudig is dat zelfs een algemeen directeur hem begrijpt en tips die zo praktisch zijn dat je geen adviseur nodig hebt om ze meteen toe te passen.

Guido Thys; de minst gevraagde spreker van Nederland

Guido -Thys -Mo -Barends -hoge -res -281-scaled De reden? Hij is geen spreker maar een specialist. En het draait natuurlijk om de inhoud bij een presentaties; het mannetje is bijzaak. Guido Thys is goed voor meer dan 2.500 lezingen, workshops en seminars voor 280.000+ deelnemers en toehoorders in 4 talen en in 18 landen. Hij combineert ieder onderwerp met zijn Belgische aanpak van eenvoudige en met humor doorspekte redeneringen, met zijn wetenschappelijke achtergrond en zijn praktische en theoretische voorgrond in ondernemerschap en bedrijfskunde. Humor en diepgang gegarandeerd!

Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Silvia Hoppenbrouwers
Vizio Sign

Johan Dortmans
ILGE Subscription Management

Colin Bertram
UniPartners Tilburg

Astrid van Bernebeek
De Vragenfabriek

Eugene Klerkx
Klerkx Training & Coaching

Xandra Weinbeck MBA
Innovation Nation

Rick Berends
Regio Business