ABAB Accountants en Adviseurs: Jaarcongres Forward Thinking: The key to innovation! in Tilburg

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 28 maart 2019 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘The key to innovation!’ in Tilburg. Topsprekers Michiel Muller en Gijs van Wulfen bieden bezoekers een blik op de toekomst.

Abab

Topsprekers Michiel Muller en Gijs van Wulfen
Het jaarcongres biedt een inspirerende blik op de toekomst. Ondernemer Michiel Muller heeft meerdere innovatieve concepten uitgebouwd tot (inter)nationale successen. Nu verovert hij met onlineboodschappenbezorger Picnic razendsnel de markt. Michiel laat het businessmodel achter zijn ondernemingen zien. Gijs van Wulfen is wereldwijd een autoriteit op het gebied van innovatie. Zijn beproefde innovatiemethode wordt op zes continenten toegepast. Hij gaat in op ons eigen gedrag, dat vaak de oorzaak is waarom innovatie zo slecht van de grond komt.

Innovatieve ondernemers aan het woord
Dagvoorzitter Rens de Jong gaat in gesprek met drie innovatieve ondernemers. PAL-V, Lightyear en de Maan Group delen hun visie op innovatie en toekomstgericht ondernemen. Hoe passen zij innovatie toe binnen hun organisatie?

John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie ABAB Accountants en Adviseurs: 'Hoe blijf je succesvol in de toekomst? Dat is een vraag die altijd relevant is voor ondernemers. Ontwikkelingen volgen elkaar exponentieel op. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor ons dagelijkse leven, maar ook voor bestaande businessmodellen en de arbeidsmarkt. Daardoor is de noodzaak om vooruit te kijken alleen maar groter geworden. Tegelijkertijd blijkt het lastig voor ondernemers om zich los te maken van de dagelijkse prioriteiten om daadwerkelijk met langetermijnstrategie bezig te zijn. Door dit congres te organiseren willen we daarvoor een moment creëren. Tijdens het congres bieden wij inzicht, inspiratie, tips en de gelegenheid om hierover met andere ondernemers van gedachten te wisselen.'

Meer informatie en aanmelden
Het congres vindt plaats op donderdag 28 maart 2019 in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Het is bedoeld voor ondernemers en directeuren uit het midden- en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland.

Het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan via www.abab.nl/forwardthinking.  Daar vind je ook meer informatie over het congres en de sprekers.