Startersdag Breda voor beginnende ondernemers

Op donderdag 28 september gaat de Startersdag Breda plaats vinden in het Rat Verlegh Stadion in Breda van 18:45 tot 22:00.

Startersdag -Site -aanbod -768x 369

Tijdens dit gratis toegankelijk evenement, georganiseerd door Business Coach Breda en Interpolis in samenwerking met Startersdagen.com, krijgen startende ondernemers kennis en inspiratie aangeboden door landelijke en regionale partners. Kennispartners, zoals Qredits, De Belastingdienst en StartToGrow delen hun kennis via een informatiemarkt, diverse workshops en powerpitches. De avond is geheel gratis te bezoeken.

 

Waarom een Startersdag?
Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijken na korte tijd alweer te zijn gestopt. Zonde vinden wij! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de gelegenheid om samen met haar kennispartners te ondersteunen bij een goede voorbereiding door het organiseren van een kennis- en inspiratie event.

 

Business Coach Breda
Business Coach Breda, een initiatief van de gemeente Breda, biedt waardevolle ondersteuning aan startende en gevestigde ondernemers in Breda. Door middel van professionele ondernemerscoaches en inspirerende workshops en netwerkevenementen helpt het programma ondernemers hun zakelijke ambities te verwezenlijken. Aanmelden voor gratis coaching sessies en workshops kan op www.businesscoachbreda.nl.

 

Interpolis
Interpolis helpt ondernemers met een vliegende start. Wil jij zorgeloos starten met ondernemen? Experts van Interpolis staan voor je klaar op de Startersdag en praten je graag bij over het voorkomen van risico’s en passende oplossingen. Op deze manier kun jij focussen op wat echt belangrijk is; jouw ondernemersdroom waarmaken.

 

Netwerken en ervaringen uitwisselen
De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Tijdens het programma komt alles aan bod waar je aan moet denken bij het starten en laten groeien van jouw bedrijf. Denk hierbij aan financiën, marketing, klanten vinden en binden, ondernemersrisico’s en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

 

Aanmelden
Kosteloos aanmelden kan via https://startersdagen.com/evenementen/startersdag-breda-2023/