Workshop Bloggen voor Betere Business in Den Bosch

Marketingbureau Kleur organiseert op donderdag 30 augustus een workshop Bloggen voor Betere Business. De workshop Bloggen is anders dan anders. Want in deze workshop leer je slim zakelijk bloggen en meer uit je blogs te halen, namelijk nieuwe klanten en meer omzet. Je bent dus gewaarschuwd!

Blog

De blog van Juliette van den Hurk van Marketingbureau Kleur is een van de grootste groeiversnellers in haar bedrijf. Iedere keer als ze een blog publiceert, heeft ze een nieuwe opdracht. Klanten van haar ervaren hetzelfde, soms zelfs al na een eerste blog. Ze is dus echt wat je noemt een ervaringsdeskundige. In deze workshop geeft zij haar model, stappenplan, template en checklist; succes verzekerd.

Bloggen doe je om waarde weg te geven, te laten zien waar jij expert in bent, beter vindbaar op Google te zijn, je zichtbaarheid te vergroten én om je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end meer verkoop wilt. Toch? Dit meer verkopen zou zeker ook jouw blog-doel moeten zijn. En dit is echt niet zo moeilijk. Dit kun jij ook. Het geheim zit ‘m erin dat je moet Bloggen voor Betere Business, ofwel slim zakelijk bloggen waarin je business centraal staat. Zo ben je niet ‘gewoon’ maar aan het bloggen, maar helpt je blog daadwerkelijk jouw business. En in deze unieke workshop leer je hoe je dit doet.

Na deze workshop weet je:
- Hoe je bloggen inzet voor je business.
- Hoe je met bloggen meer fans, klanten en omzet krijgt.
- Hoe je met bloggen laat zien dat jij de expert bent.
- Welke onderwerpen ertoe doen en wat jouw ideale klant graag leest.
- Hoe je van lezers kopers maakt.
- Hoe je jouw blog steeds slimmer, makkelijker en sneller schrijft.
- Hoe een succesvol blog eruitziet.
- Hoe je titels, inhoud en goede afsluitingen schrijft.
- Wat je moet doen om je blog vindbaar te maken op Google.
- Hoe je heel handig goede promotieposts voor je social media opstelt om mensen naar je blog te lokken.
- Hoe je megaveel verkeer naar je blog krijgt.
- En nog vele andere tips, tricks & tools, bronnen én gouden ideeën.

Voor wie?
Voor jou als ambitieuze professional of ondernemer, zzp of mkb, als jij wilt bloggen om daar (meer) omzet en klanten uit te halen. Of je nu net start of al wat langer blogt. Voor jou als je met een bruikbaar en goed model, stappenplan, template en checklisten naar huis wilt gaan. Die je er altijd bij kunt pakken en waarmee je weet wat je moet doen (ook de bekende volgende dag). Voor jou als je echt inhoud wilt, over het schrijfproces en de lucratieve kant van bloggen. Dit is geen knoppen of toetsen workshop.

Datum en tijd
Donderdag 30 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten
197 euro inclusief een kopje koffie of thee en broodlunch.

Locatie
Den Bosch

Meer informatie en aanmelden
Mail voor meer informatie naar info@marketingbureaukleur.nl of bel naar 06-48489640. Je kunt je ook aanmelden voor deze workshop.