De High Tech Projectmanager: Themabijeenkomst

Geef je projectmanagement skills een boost middels deze themabijeenkomst op 30 november 2021 in Mikrocentrum te Veldhoven van 9:30 - 16:30.

The -conference -3248255_19202

Dit is De High Tech Projectmanager

Hoe bedreven bent u in het overtuigen van stakeholders, het delegeren van taken en improviseren? Deze, voor een projectmanager, belangrijke vaardigheden zijn te trainen. Ook het systematisch en resultaatgericht werken is belangrijk zonder daarbij in details te verzanden. Hoe houdt u alle ballen in de lucht? Leer van ervaren projectmanagers tijdens de High Tech Projectmanager op 30 november bij Mikrocentrum.

Geef op 30 november uw projectmanagement skills een boost

Door hoge verwachtingen en wensen van de opdrachtgever staat het projectteam onder tijdsdruk. Scope creep ligt op de loer omdat de wensen van de klant net zo veranderlijk zijn als het weer. Hoe gaat u daar het beste mee om? Hoe zegt u nee en houdt u toch een tevreden klant? Of nog beter, hoe zet u de veranderende cq extra wensen om in een aanvullende opdracht? Dat vergt skills zoals communicatieve en commerciële vaardigheden en als techneut kan dat een hele uitdaging zijn. Boost uw skills en kom op 30 november naar de dag van de High Tech Projectmanager bij Mikrocentrum.

Lees meer over deze themabijeenkomst