Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 27 jun

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Do 27 jun

BMD Advies: Ontbijtsessie BOM Circulair ondernemen in de maakindustrie

BMD Advies, De BOM en AXXIA nodigen je bedrijf graag uit op de bedrijvenontmoeting op 27 juni 08.00 – 10.00 uur in Boxtel.

Lees verder
Thumbnail
Do 27 jun

Multicopy: Trendsessie merkactivisme in Vianen

Na een succesvol evenement eerder dit jaar organiseert Multicopy The Communication Company voor de tweede keer een Trendevent over merkactivisme. Het evenement vindt plaats op 27 juni in Hotel Vianen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 28 jun

Fotostudio Eye 4 You viert 10 jarig bestaan in Tilburg

Op vrijdag 28 juni organiseert Fotostudio Eye 4 You een foto-expositie vanwege het 10 jarig bestaan.

Lees verder
Thumbnail
Do 4 jul

Oliver IT: Digitale transformatie in de Logistiek in Uden

Op 4 juli stellen Oliver IT en Swiss Sense een nieuwe unieke cloudapplicatie, die een digitale transformatie in de logistiek realiseert, voor aan het grote publiek.

Lees verder
Thumbnail
Vr 5 jul

Club 73 Summer vibes in Den Bosch

De zestiende editie van Club 73 'Summer vibes' vindt plaats op 5 juli in Den Bosch. Een mix van de beste dj's komt draaien. Dat wordt weer swingen!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven