Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 18 jan

Komt dat zien! Cirque du Bonheur is in de stad

Bonheur Horeca Groep presenteert op vrijdag 18 januari een avondvullende dinnershow tijdens het nostalgische Winter Wonder Circus. Laat je overrompelen door een circusspektakel dat Tilburg niet eerder gezien heeft. Wegens succes is er een extra dinnershow op zaterdag 19 januari.

Lees verder
Thumbnail
Vr 18 jan

Verhuizingsuitverkoop bij Van den Udenhout

Van den Udenhout houdt van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari een verhuizingsuitverkoop aan de Rietveldenweg in ’s-Hertogenbosch. De afdeling Volkswagen / Audi / VW Bedrijfswagens huist het laatste weekend van januari over naar het splinternieuwe pand op vertrouwde locatie aan de Balkweg 1 in Den Bosch, waar iedereen vanaf maandag 28 januari van harte welkom is.

Lees verder
Thumbnail
Za 19 jan

Aiwa Reizen op Vakantiebeurs in Breda: win een vrijkaart

Op 19 en 20 januari is Aiwa Reizen te vinden op stand 1 van de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen. Deze beurs is in de Grote Kerk in Breda. Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit.

Lees verder
Thumbnail
Ma 21 jan

de Coachtrain: Leergang Zelfbewust Leiderschap

Op 21 januari 2019 starten De Coachtrain alweer voor de 8ste keer de Leergang Zelfbewust Leiderschap.

Lees verder
Thumbnail
Di 22 jan

ID@5 organiseert Lean Green Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Green Belt training in Tilburg. Tijdens deze training ontwikkel je kennis over Lean en de belangrijkste Lean-instrumenten. Met behulp van een praktijkopdracht en simulatie-oefeningen ontwikkel je naast theoretische kennis ook de vaardigheden die nodig zijn om de opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven