Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 22 mei

Q-pe Academy: Pensioen in Vught

Q-Concepts organiseert op woensdag 22 mei de Q-pe Academy: Pensioen in Vught. Joris Kruijzen, pensioenspecialist bij Rabobank neemt je mee in de wereld van de pensioensystematiek.

Lees verder
Thumbnail
Wo 22 mei

Serious Gaming Congres ‘Logistics Game On’ in Breda

Op woensdag 22 mei organiseert TKI Dinalog, samen met Logistics Community Brabant en Breda University of Applied Sciences het serious gaming congres ‘Logistics Game On’. Serious gaming kan niet meer weggedacht worden in de moderne bedrijfskunde. Door middel van serious gaming, waarmee realistische simulaties worden gespeeld, worden spelers getraind in het verwerven van nieuwe competenties en inzichten.

Lees verder
Thumbnail
Do 23 mei

4e Vlaams-Nederlands Handelsdag in Breda

Op donderdag 23 mei 2019 vindt de 4e Vlaams-Nederlands Handelsdag in Breda plaats.

Lees verder
Thumbnail
Do 23 mei

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 23 mei

Op donderdag 23 mei vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 24 mei

iEar’ hifi weekend op 24 en 25 mei

iEar’ organiseert in het weekend van 24 en 25 mei een te gek hifi weekend. Tijdens dit weekend wordt er ruimschoots aandacht besteed aan alles wat met streaming audio te maken heeft en ook is er volop aandacht voor het optimaliseren van je installatie.

Lees verder
Thumbnail
Zo 26 mei

Vestingloop 's-Hertogenbosch

Op zondag 26 mei vindt de veertiende editie van de Vestingloop plaats in 's-Hertogenbosch. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven