Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 23 apr

Training SEO gericht vacatureteksten schrijven door Primatch

Op dinsdag 23 april organiseert Primatch de training 'SEO gericht vacatureteksten schrijven'. Deze training is voor iedereen die betere vacatureteksten wil schrijven. Want met een beetje extra aandacht, zorg jij dat de juiste doelgroep bereikt wordt.

Lees verder
Thumbnail
Wo 24 apr

BitterBallenBorrel Tilburg op woensdag 24 april

Op woensdag 24 april vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 24 apr

ID@5 organiseert agile/scrum-opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een driedaagse praktijkgerichte agile/scrum-opleiding in Tilburg. De eerste dag is op 24 april, gevolgd door 15 en 29 mei. Tijdens deze opleiding ontwikkel je kennis over agile werken in algemene zin en specifiek om agile werken toe te passen volgens de scrum-methode.

Lees verder
Thumbnail
Ma 29 apr

TKI Dinalog: ICT, data en export kansen voor logistiek in Den Bosch

Op 29 april organiseert TKI Dinalog: ICT, data en export kansen voor logistiek in Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 mei

BitterBallenBorrel Breda op dinsdag 7 mei

Op dinsdag 7 mei vindt er in Café Sientje in Breda een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 mei

BMD Advies: Training veilig werken met gevaarlijke stoffen in Tilburg

Op 7 mei organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een Training veilig werken met gevaarlijke stoffen in Tilburg. Met deze training krijg je handvatten om de veilige omgang met gevaarlijke stoffen op praktische wijze toe te passen binnen jouw bedrijf. Hiermee geef je op een juiste wijze invulling aan de geldende wet- en regelgeving en borg je de gezondheid van je medewerkers.

Lees verder
Thumbnail
Wo 8 mei

De Beer HR Services kennissessie in Tilburg

Op 8 mei is het tijd voor de eerste De Beer HR Services kennissessie in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Do 9 mei

Training Machineveiligheid CE door BMD Advies in Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert op 9 mei een training Machineveiligheid CE. Deze training is bedoeld om je het overzicht te geven en op de hoogte te brengen van de voorschriften van de machinerichtlijn en de CE-markering van machines. Als je in jouw bedrijf te maken hebt met machines en arbeidsmiddelen, dan krijg je de tools om jouw machines te beoordelen volgens CE-machinerichtlijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven