Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 23 aug

De Koningshoeven-ontmoeting

Op vrijdag 23 augustus vindt voor de negentiende keer de Koningshoeven-ontmoeting plaats in Berkel-Enschot. Beleidsbepalers ontmoeten elkaar in de bijzondere sfeer van de Abdij Koningshoeven. Dat is netwerken in een ongebruikelijke ambiance.

Lees verder
Thumbnail
Vr 23 aug

ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Lees verder
Thumbnail
Zo 25 aug

Orbitvu aanwezig op TrendZ Najaar 2019

Orbitvu in Hank, leverancier van productfoto-oplossingen, staat op 25, 26 en 27 augustus op de TrendZ Najaar 2019 in Gorinchem. Je vindt hen op stand i135, waar je de Alphashot XL pro en de Alphastudio Compact kunt komen bekijken.

Lees verder
Thumbnail
Ma 26 aug

Informatieavond Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling

Steeds meer professionals en organisaties zijn zich ervan bewust dat hun belangrijkste kapitaal bestaat uit de mensen en hun potentieel. Dit is de bron van vernieuwing en ontwikkeling. De essentiële vraag die binnen deze Masteropleiding centraal staat, is: hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen, teams en organisaties?

Lees verder
Thumbnail
Do 29 aug

Workshop Eerste hulp bij schouderklachten

Marcel Heijnes van Rug in Balans geeft op donderdag 29 augustus een workshop Eerst Hulp Bij Schouderklachten. Tijdens deze workshop leer je in een paar uur tijd zelfmassage van cruciale spieren zodat je makkelijker met je schouder (en arm) kan bewegen en met minder pijn.

Lees verder
Thumbnail
Zo 1 sep

Tilburg Ten Miles

In het eerste weekend van september vindt de 32e editie van de CZ Tilburg Ten Miles plaats. Zaterdag 31 augustus is de CZ TTM wandeltocht, op zondag 1 september is het hoogtepunt van het sportieve weekend. Met loopjes voor groot en klein en natuurlijk de 10 km en de 10 Engelse mijlen.

Lees verder
Thumbnail
Ma 2 sep

Loopbaantraining van Twyfelfontein Coaching & Training via Instagram Stories

Vanaf 2 september kun je online een loopbaantraining volgen via Instagram Stories, genaamd 60 seconden per dag. Dit programma van 6 weken geeft je elke dag inspiratie, een coachvraag of een oefening om steeds een stap te zetten in de richting van werk dat echt bij jou past.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven