Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 20 aug

Summercourse Acquisitie van Acquiro in Breda

Als je in de tweede helft van 2019 jouw omzet bij nieuwe klanten wilt uitbreiden, dan kan Victor Bonke, trainer/spreker (koude) acquisitie bij Acquiro je daar goed bij helpen en dat tegen een prettig zomers tarief.

Lees verder
Thumbnail
Di 20 aug

Informatieavond Columbustraining van Corinor

Wil ook jij daadwerkelijk in staat zijn jouw innerlijke drijfveren, passies en ambities te ontdekken, ontwikkelen en daadwerkelijk te verwezenlijken in je werk- en privéleven? Zodat je met minder inspanning en energie, meer uit je werk- en privéleven kan halen met meer voldoening en plezier. Kom dan naar de informatieavond over de Columbustraining van Corinor.

Lees verder
Thumbnail
Wo 21 aug

Pop-up restaurant Vis aan het water

Van 21 augustus tot en met 1 september vindt de eerste editie plaats van het evenement Vis aan het water. Een pop-up restaurant waar smaak, sfeer, kwaliteit, en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van heerlijke visgerechten in een unieke omgeving.

Lees verder
Thumbnail
Do 22 aug

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 22 augustus

Op donderdag 22 augustus vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Do 22 aug

Mandelatraining: Persoonlijk leiderschap in Hoeven van Corinor

Corinor organiseert een Mandelatraining: Persoonlijk leiderschap in Hoeven. Het volgen van de Mandelatraining garandeert een sprongsgewijze en blijvende verhoging in jouw persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. De Mandelatraining is een interessant vervolg op de Columbustraining voor iedereen die zoekt naar duurzame verdieping.

Lees verder
Thumbnail
Vr 23 aug

De Koningshoeven-ontmoeting

Op vrijdag 23 augustus vindt voor de negentiende keer de Koningshoeven-ontmoeting plaats in Berkel-Enschot. Beleidsbepalers ontmoeten elkaar in de bijzondere sfeer van de Abdij Koningshoeven. Dat is netwerken in een ongebruikelijke ambiance.

Lees verder
Thumbnail
Vr 23 aug

ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven