Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Zo 26 mei

Vestingloop 's-Hertogenbosch

Op zondag 26 mei vindt de veertiende editie van de Vestingloop plaats in 's-Hertogenbosch. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

ASQ Fontys 2019 in Eindhoven

Kom op dinsdag 28 mei naar ASQ Fontys 2019, hét B2B-evenement voor ondernemers die een boost willen geven aan hun innovatiekracht.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

Food4Business: Hét ondernemersevent in Berlicum

Samen de krachten bundelen, samen kennis delen, een vijfsterren menu met topsprekers voorschotelen. Het eerste Food4Business event geeft daadwerkelijk voeding om zowel zakelijk als ook privé beter te presteren. De sprekers geven tips mee waar je nooit bij hebt stilgestaan.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

Inter Actus organiseert seminar post-fusie integratie in Waalwijk

Overweeg je een fusie of overname? Of loopt jouw organisatie stroef na een eerdere fusie of overname? Kom dan op dinsdag 28 mei aanstaande naar het interactieve seminar over het succesvol managen van de post-fusie integratie.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

Ontbijtsessie De heilige koe in Dongen

Ontdekkracht Accountants & Adviseurs organiseert samen met De Stergroep de ontbijtsessie De heilige koe. Auto’s en belastingen, het blijft een heikel onderwerp voor veel ondernemers. Toch is het zeker niet alleen kommer en kwel en zijn de nodige besparingen mogelijk.

Lees verder
Thumbnail
Do 30 mei

Breda Jazz Festival

De binnenstad van Breda vormt van 30 mei tot en met 2 juni voor de 49ste maal het decor van het Breda Jazz Festival. Je kunt genieten van ongeveer 180 concerten op zeventien locaties.

Lees verder
Thumbnail
Di 4 jun

Training Primatch 'Werven via je eigen netwerk' in Tilburg

Op dinsdag 4 juni organiseert Primatch de training 'Werven via je eigen netwerk' in Tilburg. Deze training is voor iedereen die meer rendement wil halen uit de werving van nieuwe medewerkers en daarbij ook het eigen netwerk wil inzetten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven