Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 25 mrt

Tilburgs Netwerk Diner op 25 maart bij Station88

Tijdens het Tilburgs Netwerkdiner - een initiatief van fotograaf Raldo Neven en Maggie van Kempen - kun je op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennismaken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 25 maart vindt het diner plaats bij Station88 in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Di 26 mrt

Business Awards Baronie van Breda

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart vindt de tweede editie plaats. Het thema is ditmaal ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’.

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 mrt

BitterBallenBorrel Tilburg op woensdag 27 maart

Op woensdag 27 maart vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 mrt

Cubiss organiseert Werkgeversconferentie Duurzame inzetbaarheid in Den Bosch

Cubiss organiseert op woensdag 27 maart de Werkgeversconferentie Duurzame inzetbaarheid, investeren in taal loont. Deze bijeenkomst gaat over het nut van investeren in de taalvaardigheid van medewerkers in je bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Do 28 mrt

ABAB Accountants en Adviseurs: Jaarcongres Forward Thinking: The key to innovation! in Tilburg

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 28 maart 2019 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘The key to innovation!’ in Tilburg. Topsprekers Michiel Muller en Gijs van Wulfen bieden bezoekers een blik op de toekomst.

Lees verder
Thumbnail
Ma 1 apr

Met de Gemeente Tilburg naar Hannover Messe

Voor het vierde jaar op rij brengt de Gemeente Tilburg met Tilburgse bedrijven een gezamenlijk bezoek aan de Hannover Messe. De Hannover Messe is de grootste industriebeurs ter wereld. De reis is gepland op 1 en 2 april.

Lees verder
Thumbnail
Di 2 apr

BitterBallenBorrel Breda op dinsdag 2 april

Op dinsdag 2 april vindt er in Café Sientje in Breda een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 3 apr

ID@5 organiseert Lean Black Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Black Belt training in Tilburg. Als Black Belt leer je complexe processen of situaties te verbeteren en heb je stevige impact in de organisatie. Na de training ben je in staat om de juiste Lean instrumenten in te zetten bij verschillende problemen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven