Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 29 apr

TKI Dinalog: ICT, data en export kansen voor logistiek in Den Bosch

Op 29 april organiseert TKI Dinalog: ICT, data en export kansen voor logistiek in Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail
Ma 6 mei

Benefietavond BXS in Sprang Capelle

De dertiende editie van Alpe d’HuZes is net afgerond en een recordbedrag van 11,2 miljoen euro is opgehaald voor het KWF.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 mei

BitterBallenBorrel Breda op dinsdag 7 mei

Op dinsdag 7 mei vindt er in Café Sientje in Breda een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 mei

BMD Advies: Training veilig werken met gevaarlijke stoffen in Tilburg

Op 7 mei organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een Training veilig werken met gevaarlijke stoffen in Tilburg. Met deze training krijg je handvatten om de veilige omgang met gevaarlijke stoffen op praktische wijze toe te passen binnen jouw bedrijf. Hiermee geef je op een juiste wijze invulling aan de geldende wet- en regelgeving en borg je de gezondheid van je medewerkers.

Lees verder
Thumbnail
Wo 8 mei

De Beer HR Services kennissessie in Tilburg

Op 8 mei is het tijd voor de eerste De Beer HR Services kennissessie in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Do 9 mei

Training Machineveiligheid CE door BMD Advies in Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert op 9 mei een training Machineveiligheid CE. Deze training is bedoeld om je het overzicht te geven en op de hoogte te brengen van de voorschriften van de machinerichtlijn en de CE-markering van machines. Als je in jouw bedrijf te maken hebt met machines en arbeidsmiddelen, dan krijg je de tools om jouw machines te beoordelen volgens CE-machinerichtlijn.

Lees verder
Thumbnail
Zo 12 mei

ART Breda: inspirerende beurs voor kunst, antiek en design

Van 12 tot en met 18 mei vindt ART Breda plaats. De zesde editie vindt wederom plaats in de evenementenhal Breepark, gelegen aan de A27, op een steenworp afstand van het centrum van Breda.

Lees verder
Thumbnail
Di 14 mei

BMD Advies: Training RI&E in een dag in Tilburg

Op 14 mei organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een praktijkgerichte training RI&E in een dag in Tilburg. Elke organisatie moet een actuele Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) hebben. De RI&E geeft inzicht in de gevaren en risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid binnen de ondernemingen. Waar moet je op letten bij het maken van een RI&E en bij het prioriteren van de actiepunten? Wat zegt de arbo-wet hierover?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven