Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 22 nov

Workshop Spelvormen in Eindhoven

Breng leven in de brouwerij met een spelvorm. Leren door spelen is bewezen effectief. Het houdt de aandacht van mensen vast en het is leuk. Spelvormen zijn makkelijk om toe te passen zonder grote investering.

Lees verder
Thumbnail
Zo 24 nov

BDO Businessrun

Op zondag 24 november vindt de BDO Businessrun plaats. De BDO Businessrun is onderdeel van de Warandeloop en de ideale mogelijkheid tot een sportieve personeels- en netwerkdag voor je werknemers, collega’s en relaties.

Lees verder
Thumbnail
Ma 25 nov

TND Ontmoet op 25 november in Tilburg

Het Tilburgs Netwerkdiner is een laagdrempelig om op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennis te maken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 25 november vindt het Netwerkdiner tijdens een culinaire wandeling door de Piushaven.

Lees verder
Thumbnail
Ma 25 nov

Werken bij Hoppenbrouwers Event

Hoppenbrouwers Techniek organiseert op maandag 25 november in alle vestigingen een Werken bij Hoppenbrouwers Event. Ben jij op zoek naar een stage, leerwerkplek of nieuwe uitdaging in de techniek? Tijdens het Werken bij Hoppenbrouwers Event kom jij alles te weten over de kansen bij Hoppenbrouwers.

Lees verder
Thumbnail
Ma 25 nov

Webinar ABAB: Eindejaarstips voor de dga

Voor jou als directeur-grootaandeelhouder (dga) verandert er na dit jaar weer het een en ander op fiscaal gebied. Denk aan de aanpassing van box 3 per 2022, veranderende regelgeving rond schulden aan je bv, het tarief waartegen je aftrekposten kunt aftrekken en het verhogen van de inkomstenbelasting op dividenden van en verkoopwinsten behaald op je eigen bv.

Lees verder
Thumbnail
Di 26 nov

Innovationlink LIVE

Wil jij een boost geven aan (jouw) innovatie? Kom dan op dinsdag 26 november naar Innovationlink LIVE. Het netwerkevent voor iedereen die bezig is met uitvindingen en innovaties en die naar manieren zoekt om die succesvol op de markt te brengen.

Lees verder
Thumbnail
Di 26 nov

Workshop De Snelste Route naar je Beste IK in Made

Jos Quaedvlieg (QueBreda) en Anita Koekkoek (Bommeltjes Media) organiseren op dinsdag 26 november een informatiebijeenkomst over Tweekracht. Leer tijdens deze bijeenkomst beter samenwerken, op een manier die jou en je collega's energie geeft.

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 nov

Businessdagen West-Brabant in Breda

De tweede editie van de Businessdagen West-Brabant vindt plaats op 27 en 28 november in de gloednieuwe Evenementenhal Breepark in Breda. Businessdagen West-Brabant brengt bedrijven, overheden en instellingen bij elkaar. Zaken doen, nieuwe contacten leggen, inspireren en netwerken staan centraal tijdens dit evenement.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven