Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Za 5 sep

ART Breda: inspirerende beurs voor kunst, antiek en design

Van 5 tot en met 13 september vindt ART Breda plaats. Deze editie vindt wederom plaats in de evenementenhal Breepark, gelegen aan de A27, op een steenworp afstand van het centrum van Breda.

Lees verder
Thumbnail
Wo 9 sep

Brabant Vastgoed 2020: volop ontwikkelingen!

Op 9 september organiseert SPRYG Real Estate Academy de 16e editie van Brabant Vastgoed: hét jaarcongres voor Brabantse vastgoedbeslissers. In 1 middag tonen alle B5-gemeenten en de meest actieve investeerders en ontwikkelaars u hun meest actuele plannen, projecten en ambities.

Lees verder
Thumbnail
Vr 18 sep

Noctuam: QRM Introductie in Tilburg

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing? Neem dan deel aan de QRM introductie van Noctuam en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees verder
Thumbnail
Do 22 okt

The Art of Living Event in Den Bosch

Na het daverende succes van het eerste The Art of Living Event, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Tijdens de tweede editie zal het evenement wederom haar bezoekers verwelkomen in het Autotron te ’s-Hertogenbosch. Deze locatie is geselecteerd vanwege de grote ruimte en de sfeervolle ambiance.

Lees verder
Thumbnail
Di 27 okt

ABAB Accountants en Adviseurs: Jaarcongres Forward Thinking

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 27 oktober het jaarcongres Forward Thinking. Het congres is bedoeld voor ondernemers, directeuren en CFO’s van bedrijven uit het midden en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven