Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Zo 19 jan

Open dag De Rooi Pannen

Wil je nog iets weten over de opleidingen van De Rooi Pannen? Of wil je even sfeer komen proeven? Leerlingen en docenten leiden je met liefde en plezier rond en beantwoorden al je vragen tijdens de open dag op zondag 19 januari. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn alle vestigingen (Tilburg, Eindhoven en Breda) geopend.

Lees verder
Thumbnail
Ma 20 jan

Webinar Webdashboard - Blue Monday vs. Feel-good data

Volg op maandag 20 januari de online webinar van In Summa over Webdashboard, dé Power BI-tool. Ontdek waarom het Webdashboard gemaakt is, krijg een tour van alle features en krijg antwoord op al je vragen.

Lees verder
Thumbnail
Ma 20 jan

Blue Monday-event van KZO|O13 Advocaten

Op 20 januari organiseert KZO|O13 Advocaten, dit keer samen met Braintraining Profs, voor de vierde keer het Blue Monday-event. Dit jaar met het thema Vertrouwen.

Lees verder
Thumbnail
Di 21 jan

TND op 21 januari in de Stadhuisstraat in Tilburg

Het Tilburgs Netwerkdiner is een laagdrempelig om op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennis te maken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 21 januari vindt het Netwerkdiner tijdens een kroegentocht in de vorm van een nieuwjaarsborrel. Dit keer in de Stadhuisstraat.

Lees verder
Thumbnail
Wo 22 jan

Symposium Continu Verbeteren in Den Bosch

Op woensdag 22 januari vindt weer het symposium Continu Verbeteren plaats bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Dit jaar is het thema 'Is verbeteren altijd meer?' Studenten van de minor Continu Verbeteren vertellen welke problemen ze hebben aangepakt, hoe ze die hebben opgelost en wat ze daarvan hebben geleerd. Elk jaar blijkt dat daaruit veel ideeën komen die wellicht ook in jouw organisatie passen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 22 jan

Workshop ‘Hoe verkoop ik mijn bedrijf’ in Oosterhout

Heb je plannen om binnen vijf jaar je onderneming te verkopen? En wil je graag weten wat hier allemaal bij komt kijken? ESJ Corporate Finance geeft op woensdag 22 januari een workshop ‘Hoe verkoop ik mijn bedrijf’.

Lees verder
Thumbnail
Do 23 jan

Masterclass Factor Contact – de echte verbinding

Tijdens de Masterclass FACTOR CONTACT – de echte verbinding, leer je (weer) contact te maken met jouw lichaam, waardoor je signalen gaat herkennen voor wat jij nodig hebt. Hierdoor ervaar je direct meer rust en ontspanning. Ook ontvang je makkelijk toe te passen tips & tricks over hoe je oprecht kan omgaan met de ander, vanuit de authentieke jij.

Lees verder
Thumbnail
Vr 24 jan

Tilburgs Winter Wonder Circus

Laat je door een sprankelend familiespektakel met gerenommeerde artiesten, bijzondere dieren en clowns, verwarmen tijdens de koudste dagen van het jaar. In een sfeervolle ambiance en natuurlijk heerlijk verwarmd tentencomplex. Het Tilburgs Winter Wonder Circus is van 24 januari t/m 2 februari.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven