Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 13 dec

Workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten

In de workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten van Maart Consulting heb je tijd en ruimte om je helemaal te richten op het realiseren van jouw dromen en ambities. Je geeft handen en voeten aan jouw dromen. De beste wensen voor 2020 formuleer je zelf.

Lees verder
Thumbnail
Ma 16 dec

Tweedaagse training Reframe: Mentale weerbaarheid

In een tweedaagse training 'mentale weerbaarheid' leer je je bewust worden van de mentale processen die een rol spelen bij een burn-out. Het is belangrijk om de eigen emoties en spanningen te leren herkennen. Te werken aan je stressbestendigheid. Mentaal weerbaar zijn werkt preventief. Je herkent eerder spanningsvolle situaties en kunt beter escalaties voorkomen.

Lees verder
Thumbnail
Do 19 dec

Kerst-Special (koude) acquisitie en LinkedIn training van Acquiro

December staat ook dit jaar weer in het teken van de Kerst-Special. In één dag bijgespijkerd worden over twee onderwerpen: (koude) acquisitie en LinkedIn als acquisitietool. Dat kan tijdens de training van Acquiro.

Lees verder
Thumbnail
Do 19 dec

Training 'Je salesplan op 1 A4' door Heborg in Ossendrecht

Wat je ook kan doen met ….BLACK FRIDAY! Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is anno 2019 belangrijk voor je marketing en kan bijdragen aan je imago. De wijze waarop bedrijven zich deze dagen profileren zorgt voor een psychologische wijziging bij de consument en nodigt uit om te kopen.

Lees verder
Thumbnail
Za 21 dec

Kerst kookweekend voor 50plus singles in Den Bosch

Gezellig kokkerellen en nieuwe mensen ontmoeten, dat doe je tijdens het ElkaarOntmoeten.nl Kerst kookweekend. Hier heb je dan ook echt de tijd met/voor elkaar. Volg een gezellige kookworkshop en blijf slapen in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie.

Lees verder
Thumbnail
Vr 3 jan

Opleiding Healing Reset Methode

Twee dagen vol met kennis en kunde uit natuurgeneeskundige en energetische systemen, resettechnieken en coaching. Je leert een krachtige methode waarmee je toegang hebt tot het onbewuste.

Lees verder
Thumbnail
Wo 8 jan

Nieuwjaarsbijeenkomst BORT VNO-NCW Midden-Brabant

BORT is hét ontmoetingspunt voor het Tilburgse en Goirlese bedrijfsleven op niveau en dé gesprekspartner voor de gemeenten Goirle en Tilburg namens het lokale bedrijfsleven. Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst met als thema 'The Next Generation' zullen een aantal vooraanstaande sprekers het thema met je bespreken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven