Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 21 jan

TND op 21 januari in de Stadhuisstraat in Tilburg

Het Tilburgs Netwerkdiner is een laagdrempelig om op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennis te maken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 21 januari vindt het Netwerkdiner tijdens een kroegentocht in de vorm van een nieuwjaarsborrel. Dit keer in de Stadhuisstraat.

Lees verder
Thumbnail
Wo 22 jan

Symposium Continu Verbeteren in Den Bosch

Op woensdag 22 januari vindt weer het symposium Continu Verbeteren plaats bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Dit jaar is het thema 'Is verbeteren altijd meer?' Studenten van de minor Continu Verbeteren vertellen welke problemen ze hebben aangepakt, hoe ze die hebben opgelost en wat ze daarvan hebben geleerd. Elk jaar blijkt dat daaruit veel ideeën komen die wellicht ook in jouw organisatie passen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 22 jan

Workshop ‘Hoe verkoop ik mijn bedrijf’ in Oosterhout

Heb je plannen om binnen vijf jaar je onderneming te verkopen? En wil je graag weten wat hier allemaal bij komt kijken? ESJ Corporate Finance geeft op woensdag 22 januari een workshop ‘Hoe verkoop ik mijn bedrijf’.

Lees verder
Thumbnail
Do 23 jan

Masterclass Factor Contact – de echte verbinding

Tijdens de Masterclass FACTOR CONTACT – de echte verbinding, leer je (weer) contact te maken met jouw lichaam, waardoor je signalen gaat herkennen voor wat jij nodig hebt. Hierdoor ervaar je direct meer rust en ontspanning. Ook ontvang je makkelijk toe te passen tips & tricks over hoe je oprecht kan omgaan met de ander, vanuit de authentieke jij.

Lees verder
Thumbnail
Vr 24 jan

Tilburgs Winter Wonder Circus

Laat je door een sprankelend familiespektakel met gerenommeerde artiesten, bijzondere dieren en clowns, verwarmen tijdens de koudste dagen van het jaar. In een sfeervolle ambiance en natuurlijk heerlijk verwarmd tentencomplex. Het Tilburgs Winter Wonder Circus is van 24 januari t/m 2 februari.

Lees verder
Thumbnail
Vr 24 jan

Kennissessie Bogers Beroepscoaching in Best

Bogers Beroepscoaching geeft op vrijdag 24 januari in Best een kennissessie Tijd- en kosteneffectief ontwikkelen van professionals. Deze sessie is interessant voor elke lijnmanager en hr-manager die op zoek is naar een slimme manier om professionals op een effectieve manier te ontwikkelen in één of meerdere essentiële competenties (soft-skills).

Lees verder
Thumbnail
Wo 29 jan

Masterclass Dromen Waarmaken van Mind Your Step Coaching

Twan Kerkhof, trainer van Mind Your Step Coaching geeft op 29 januari de masterclass Dromen Waarmaken. Na het volgen van deze masterclass lukt het je wél om je doelen te bereiken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven