Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 18 feb

De Voort organiseert bijeenkomst Transformatie van bestaande bouw

De Voort Advocaten | Mediators organiseert op dinsdag 18 februari een bijeenkomst met het thema Transformatie ban bestaande bouw. De bijeenkomst is interessant voor bouwers, makelaars, beleggers en (kamer)verhuurders.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 feb

ID@5 organiseert Lean Green Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Green Belt training in Tilburg. Tijdens deze training ontwikkel je kennis over Lean en de belangrijkste Lean-instrumenten. Met behulp van een praktijkopdracht en simulatie-oefeningen ontwikkel je naast theoretische kennis ook de vaardigheden die nodig zijn om de opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 feb

Roet Korte Put in Den Bosch

Op donderdag 20 februari vindt Roet Korte Put plaats in Den Bosch, voor 'tout zakelijk Den Bosch'.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 feb

BMD-Netwerk: Machineveiligheid en brandveiligheid

Voor de BMD Netwerkbijeenkomst over machineveiligheid en brandveiligheid staat een bezoek aan Tarkett op het programma. Gastheer zijn Thom Snik van Tarkett en Sikko Oegema van BMD Zuid.

Lees verder
Thumbnail
Di 25 feb

3-weekse business retreat in Bali

CoworkParadise is een bijzonder internationaal concept in een nichemarkt, gericht op ondernemers die inmiddels een aantal jaren hun bedrijf runnen en toe zijn aan een volgende stap met hun business. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en sinds die tijd heeft het 5 business retreats verzorgd in Bali. De 6e editie van deze 3-weekse mastermind business retreat vindt plaats op 25 februari. Er zijn slechts 12 plekken.

Lees verder
Thumbnail
Do 27 feb

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 27 februari

Op donderdag 27 februari vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Zo 1 mrt

Theatercollege Voorkom ruzie bij de kist

Op uitnodiging van Huijbregts Notarissen & Adviseurs geeft prof. mr. dr. Bernard Schols het theatercollege ‘Voorkom ruzie bij de kist’ op zondag 1 maart in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 mrt

ID@5 organiseert Lean Black Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Black Belt training in Tilburg. De Lean Black Belt-opleiding van ID@5 leert je de theorie, vaardigheden en praktijk om de interne Lean-consultant in jouw organisatie te worden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven