Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 22 sep

BMD Advies: Kosteloze inloopochtend tijdens week van de RI&E

Kom dinsdag 22 september langs op kantoor of maak gebruik van de mogelijkheid voor een online meeting! Onze specialisten Pieter Diehl en Ramon van Leeuwen kijken tijdens de inloopochtend graag vrijblijvend met u mee naar de RI&E van uw bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Di 22 sep

Forward Fiscalisten: Prinsjesdag webinar

Prinsjesdag komt er weer aan en het ziet er naar uit dat er interessante zaken worden gemeld op dinsdag 15 september. Daarom verzorgt Forward Fiscalisten op de 4e dinsdag van september (22/9) een live webinar.

Lees verder
Thumbnail
Di 22 sep

BG.legal: Seminar arbeidsrecht: Help, ik moet reorganiseren!

Juist in deze tijd zie je het belang van het arbeidsrecht. De gevolgen van het corona­virus worden voor ondernemingen steeds duidelijker. Ondanks de noodsteun van de overheid is een ontslaggolf begonnen.

Lees verder
Thumbnail
Di 22 sep

Webinar Meerwaarde met data

Weet jij al welke meerwaarde data kan opleveren voor jouw onderneming in de maakindustrie? Wil je zelf ook met data aan de slag? Schrijf je dan in voor het webinar Meerwaarde met data. Tijdens dit webinar gaat Anke Meuffels (Koninklijke Metaalunie) in gesprek met mkb-ondernemer Jan van Frankenhuyzen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 23 sep

Midpoint Brabant: online event Smart Industry Jaarevents

Hoe kun jij met jouw team de uitdagingen van morgen aan? Hoe vangen jullie samen de gevolgen op van de coronacrisis? En hoe spelen jullie in op de uitdagingen van de snel veranderende, steeds digitalere wereld?

Lees verder
Thumbnail
Wo 23 sep

Ambius organiseert webinar 'Het nieuwe normaal: Covid-19 en luchtkwailiteit

Op woensdag 23 september organiseert Ambius een Engelstalig Webinar over luchtzuivering. Interessante sprekers, zoals Dr. Gail Aitken; Head of Chemical Product Development spreken over het belang van goede hygiëne en luchtkwaliteit.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 sep

BMD-Netwerkbijeenkomst Corona: waar staan we nu?

Deze bijeenkomst staat in het teken van gezamenlijk terugblikken, evalueren en het uitwisselen van ervaringen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven