Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 18 feb

De Voort organiseert bijeenkomst Transformatie van bestaande bouw

De Voort Advocaten | Mediators organiseert op dinsdag 18 februari een bijeenkomst met het thema Transformatie ban bestaande bouw. De bijeenkomst is interessant voor bouwers, makelaars, beleggers en (kamer)verhuurders.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 feb

Roet Korte Put in Den Bosch

Op donderdag 20 februari vindt Roet Korte Put plaats in Den Bosch, voor 'tout zakelijk Den Bosch'.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 feb

BMD-Netwerk: Machineveiligheid en brandveiligheid

Voor de BMD Netwerkbijeenkomst over machineveiligheid en brandveiligheid staat een bezoek aan Tarkett op het programma. Gastheer zijn Thom Snik van Tarkett en Sikko Oegema van BMD Zuid.

Lees verder
Thumbnail
Di 25 feb

3-weekse business retreat in Bali

CoworkParadise is een bijzonder internationaal concept in een nichemarkt, gericht op ondernemers die inmiddels een aantal jaren hun bedrijf runnen en toe zijn aan een volgende stap met hun business. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en sinds die tijd heeft het 5 business retreats verzorgd in Bali. De 6e editie van deze 3-weekse mastermind business retreat vindt plaats op 25 februari. Er zijn slechts 12 plekken.

Lees verder
Thumbnail
Do 27 feb

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 27 februari

Op donderdag 27 februari vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Zo 1 mrt

Theatercollege Voorkom ruzie bij de kist

Op uitnodiging van Huijbregts Notarissen & Adviseurs geeft prof. mr. dr. Bernard Schols het theatercollege ‘Voorkom ruzie bij de kist’ op zondag 1 maart in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 mrt

BDO NextGen Masterclass

Speciaal voor de 'NextGen', de volgende generatie van potentiële opvolgers binnen familiebedrijven, organiseert BDO een NextGen Masterclass. In zes bijeenkomsten wordt door BDO-experts een aantal thema’s behandeld waarmee de volgende generatie te maken gaat krijgen in hun rollen als medewerker, directeur, eigenaar of familielid.

Lees verder
Thumbnail
Do 5 mrt

Driedaagse training Succesvol verkopen van Van der Bijl training

Laat je tijdens de driedaagse training Succesvol verkopen van Van der Bijl training bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkoop en laat je trainen in de modernste gesprekstechnieken om gemakkelijker meer te verkopen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven