Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 3 nov

FME Kennismakingssessie van The People Group en Red Geographics

Tijdens deze online introductie laten The People Group en Red Geographics je kennismaken met FME, de softwaretool waarmee je data op meer dan 450 manieren kunt transformeren. Je krijgt in 1,5 uur een goede indruk van de mogelijkheden door middel van het delen van customer stories en enkele basisprincipes.

Lees verder
Thumbnail
Do 5 nov

Training Krachtiger leidinggeven zonder stress

Tijdens de training Krachtiger leidinggeven zonder stress krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Lees verder
Thumbnail
Do 5 nov

BMD Advies: Blended training Milieucoördinator

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert een Blended training Milieucoördinator. De training bestaat uit vier middagen en start op donderdag 5 november. Het doel van deze training is vertrouwd raken met alle relevante milieu-onderwerpen.

Lees verder
Thumbnail
Di 24 nov

Webinar Securiskey:  Veilige informatievoorziening met thuiswerkers

Securiskey organiseert het webinar  Veilige informatievoorziening met thuiswerkers. Het webinar gaat over de risico’s van thuiswerkers op je informatiebeveiliging.

Lees verder
Thumbnail
Di 24 nov

BMD Zuid: Online bijeenkomst Bedrijfscontinuïteit

BMD organiseert een online bijeenkomst Bedrijfscontinuïteit waarbij onder meer ervaringsdeskundigen aan het woord komen die de gevolgen van een bedrijfsbrand aan den lijve hebben ondervonden. Waar staat je na een calamiteit? Hoe ga je als bedrijf door nadat brand meester is gegeven en het nablussen is beëindigd? Deze bijeenkomst is uitermate geschikt voor directieleden, QHSE managers en milieudeskundigen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 27 nov

Noctuam: QRM Introductie in Tilburg

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing? Neem dan deel aan de QRM introductie van Noctuam en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven