Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 28 jan

Workshop BDO: Werkkostenregeling

Wil je alles weten over de werkkostenregeling en alle ontwikkelingen volgen? Twijfel je wellicht of je wel voldoende actuele kennis over de werkkostenregeling hebt? Of beschikt nog niet iedereen van de financiële administratie, of wellicht je collega van hr, over voldoende detailkennis? Volg dan de online workshop Werkkostenregeling van BDO.

Lees verder
Thumbnail
Do 28 jan

Masterclass Midpoint Brabant: Circulair (ver)bouwen

Wil je als ondernemer gaan bouwen of verbouwen? Wil je daarbij efficiënt omgaan met grondstoffen? En zo veel mogelijk materiaal hergebruiken? Volg dan de masterclass Circulair (ver)Bouwen.

Lees verder
Thumbnail
Di 2 feb

BitterBallenBorrel Ulvenhout op dinsdag 2 februari

Op dinsdag 2 februari vindt bij Bistro Savor in Ulvenhout een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 2 feb

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseert opnieuw online banenmarkt

De coronacrisis heeft veel invloed op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekenden – juist nu – samen te brengen, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari 2021 de tweede editie van de WSPNOB Online Banenmarkt.

Lees verder
Thumbnail
Wo 3 feb

Acquisitie en LinkedIn (online) training door acquisitie-expert Victor Bonke

Merk je dat jouw acquisitie te wensen overlaat in deze zakelijk verwarrende tijden? Heb je behoefte aan nieuwe klanten maar weet je niet goed hoe je dat kan aanpakken? Dan kan Victor Bonke van Acquiro je daarbij helpen.

Lees verder
Thumbnail
Do 4 feb

Symposium ICT In Practice: Dare the future

Fontys Hogeschool ICT organiseert op donderdag 4 februari de vierde editie van ICT In Practice. ICT In Practice is een symposium voor en door studenten, docenten, lectoraten en onderwijs- en innovatiepartners waar praktijkgericht onderzoek en kennisdeling centraal staan. Dit jaar is het thema Dare the future.

Lees verder
Thumbnail
Do 11 feb

Station88 organiseert inspiratiesessie in Tilburg

Station88 organiseert samen met partner Sparreo hun eerste inspiratiesessie van 2021. Met twee landelijk bekende Salestoppers Richard van Kray en Danielle de Jonge prikkelen en inspireren zij je over het thema Sales.

Lees verder
Thumbnail
Do 11 feb

Seminar: Veiligheidsbesturingen voor de machinebouw

Phoenix contact houdt in samenwerking met D&F Consulting een speed seminar over de veiligheidssystemen van machines en de richtlijnen die daarbij horen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven