Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 5 jul

Masterclass Jonge Ondernemers door BDO

Je wilt jezelf als persoon en als ondernemer blijven ontwikkelen en daarbij wil je ook je onderneming verder uitbouwen. Naarmate je onderneming verder groeit krijg je onder andere te maken met personeelszaken, strategiebepaling, (her)financiering en de optimale inrichting van je organisatie.

Lees verder
Thumbnail
Wo 14 sep

Kunststoffenbeurs 2022

Er zijn maar weinig materialen zo licht, sterk, buigzaam en kleurrijk als kunststof. Eigenlijk is kunststof een wondermateriaal: het heeft ook nog eens een lange levensduur en zelfs voedsel blijft langer houdbaar.

Lees verder
Thumbnail
Do 22 sep

Instap-event: Uw import- en exportgoederen van weg naar water

Bent u die MKB-er in de regio Den Bosch die regelmatig of zo nu en dan import- of exportcontainers heeft van of naar de havens in Rotterdam, Moerdijk en/of Antwerpen? Maar ook voor import of export van of naar de UK en Spanje (Bilbao, Zaragoza, Barcelona, Madrid of Valencia)? Dan kunt u probleemloos instappen in Den Bosch.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven