Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar laurine@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 30 mei

30 mei Mastermind: Ontdek de sleutel tot zelfverzekerd, veerkrachtig en financieel sterk ondernemerschap

Twijfel je soms aan je eigen ondernemerspad? Vraag je je af of je wel op de juiste weg bent? Ontdek dan de zes eenvoudige stappen die jou als een rots in de branding laten staan, zelfs bij de zwaarste uitdagingen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 31 mei

Het Masterclass & Netwerkevent: Grip op je onderneming is rust in je hoofd

Ben jij wel eens het overzicht kwijt in je bedrijf? Dat je bedrijf door snelle groei naar een volgende fase lijkt te gaan en jij niet precies weet welke stappen je moet zetten om de toekomst in goede banen te leiden? Hoe zou het zijn als je (weer) grip hebt op je onderneming?

Lees verder
Thumbnail
Ma 3 jun

4Daagse training mBIT coach € 1295,- BTW vrij start 03 juni 2024

Ben jij manager, leidinggevende, coach, trainer, psycholoog of opvoeder? Dan is de methode van mBIT vast iets voor jou!

Lees verder
Thumbnail
Ma 3 jun

Elkaar Ontmoeten: Geheel verzorgde zeilavontuur met gelijkgestemden.

Ben jij 50+ single en klaar voor een volgende stap? Ga dan twee heerlijke dagen zeilen over de Waddenzee en ontmoet gelijkgestemde 50+ singles. De datums zijn: 3-5- juni + 28-30 juni + 5-8 aug. + 19-21 aug.

Lees verder
Thumbnail
Di 4 jun

Nationale Datacenter Dag 2024: Verleg grenzen van digitalisering met AI-toepassingen

Ontdek de wereld van Datacenters op de Nationale Datacenterdag! Om een beter beeld te krijgen van de digitale infrastructuur en de rol die datacenters daarin spelen, organiseert brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) jaarlijks de Nationale Datacenter Dag.

Lees verder
Thumbnail
Wo 5 jun

ANNE-MARIE RAKHORST: (CONCURRENTIE)VOORDELEN VAN DUURZAAMHEID IN JOUW BEDRIJFSSTRATEGIE

Succesvol ondernemen betekent voor Anne-Marie Rakhorst het benutten van kansen die zich voordoen en daarbij als ondernemer je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 5 jun

5 juni – Beyond Limits: Quantum Strategies for Future Leadership Summit- in de LocHal

‘De beginner speelt binnen de grenzen De gevorderde onderzoekt de grenzen De meester kent geen grenzen Hij is Beyond gegaan’

Lees verder
Thumbnail
Do 6 jun

Pop-up restaurant Asperges in het veld komt naar Prinsenbeek

Genieten van het witte goud op een unieke locatie, waar top-chefs de sterren van de hemel koken. Dat is de beproefde basis van het evenement Asperges in het veld.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven