Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 25 sep

LEVEL UP 2023, hét startup evenement in het Evoluon in Eindhoven op 25 september

Kom 25 september naar LEVEL UP 2023, hét event voor de nationale en internationale startup-community en ontmoet founders, ondernemers & investeerders.

Lees verder
Thumbnail
Do 28 sep

Startersdag Breda voor beginnende ondernemers

Op donderdag 28 september gaat de Startersdag Breda plaats vinden in het Rat Verlegh Stadion in Breda van 18:45 tot 22:00.

Lees verder
Thumbnail
Do 28 sep

Stop met verkopen, start met verleiden! (Workshop 28 september 2023)

Deze workshop staat geheel in het teken van verkooptechnieken! Heb jij moeite met het vinden van klanten? Schrijf je dan snel in en stop met verkopen, start met verleiden!

Lees verder
Thumbnail
Ma 2 okt

Gratis inspiratie workshop (in Oosterhout) Power Up Your Mind

Maandag 2 Oktober 2023: Gratis inspiratie workshop (in Oosterhout) Power Up Your Mind. Door mindset, verbinding, bewustwording & (h)erkennen. Leer vroegtijdig stress en burn-out signalen (h)erkennen.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

Dé Inspiratiesessie voor Leiders

Is het bij jouw team soms ook een duiventil? Een kleuterklas? Ben je iets vaker dan je lief is de politieagent in plaats van de inspirerend leider die je zou willen zijn? Wil je meer eigenaarschap, meer zelfsturing én meer impact maken met je team?

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

Informatieve en feestelijke opening TINT West-Brabant voor werkgevers op 3 oktober in Oosterhout

TechnoHub INclusieve Technologie (TINT) West-Brabant is een regionaal initiatief om samenwerking op het gebied van inclusieve technologie te stimuleren.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

LinkedIn leadgeneratie via social selling! (Workshop 03 oktober 2023)

Het doel van de training is om jou als ondernemer zelf actief aan de slag te laten gaan met het vinden van nieuwe klanten door het juist inzetten van LinkedIn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven