Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 2 okt

Gratis inspiratie workshop (in Oosterhout) Power Up Your Mind

Maandag 2 Oktober 2023: Gratis inspiratie workshop (in Oosterhout) Power Up Your Mind. Door mindset, verbinding, bewustwording & (h)erkennen. Leer vroegtijdig stress en burn-out signalen (h)erkennen.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

Dé Inspiratiesessie voor Leiders

Is het bij jouw team soms ook een duiventil? Een kleuterklas? Ben je iets vaker dan je lief is de politieagent in plaats van de inspirerend leider die je zou willen zijn? Wil je meer eigenaarschap, meer zelfsturing én meer impact maken met je team?

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

Informatieve en feestelijke opening TINT West-Brabant voor werkgevers op 3 oktober in Oosterhout

TechnoHub INclusieve Technologie (TINT) West-Brabant is een regionaal initiatief om samenwerking op het gebied van inclusieve technologie te stimuleren.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

LinkedIn leadgeneratie via social selling! (Workshop 03 oktober 2023)

Het doel van de training is om jou als ondernemer zelf actief aan de slag te laten gaan met het vinden van nieuwe klanten door het juist inzetten van LinkedIn.

Lees verder
Thumbnail
Wo 11 okt

Meer sales met jouw verhaal; Storytelling! (Workshop 11 oktober 2023)

Welk verhaal vertel jij? In deze workshop leer je over én werk je aan acht salesverhalen, die je aan je prospect moet vertellen.

Lees verder
Thumbnail
Do 12 okt

IMPACTUS: ‘Zelfleiderschap als fundament voor resultaat’

Zelfleiderschap is hét fundament waar resultaat op gebouwd kan worden. Maak impact op jezelf en op anderen met deze masterclass van IMPACTUS.

Lees verder
Thumbnail
Do 12 okt

Symposium: Samen veilig en weerbaar ondernemen

Kom op donderdag 12 okotber 2023 naar het symposium 'Samen veilig en weerbaar ondernemen' in het Koning Willem II-stadion in Tilburg.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven