Chemie Special

Page thumbnail

Nederland heeft een sterke chemische sector en wil een leidende rol spelen in de overgang naar groene en duurzame chemie. De sector zet in Europa meer dan 550 miljard euro om, in Nederland meer dan 50 miljard. De Chemie branche in Nederland is de tiende wereldwijd, niet gek voor zo’n klein land als Nederland. Chemie levert (grondstoffen voor) producten die ons leven veraangenamen en draagt in belangrijke mate bij aan welvaart, welzijn en werkgelegenheid.

De toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en te innoveren speelt ook in chemische industrie een grote rol. De industrie heeft een sleutelrol in de verduurzaming van de samenleving en een transitie naar een CO2 arme industrie is noodzaak. Termen als duurzaam produceren, Biobased Economy, Big Data, Internet of Thing en veiligheid zijn actuele onderwerpen en uitdagingen. De branche is constant in beweging en kampt met uitdagingen die tevens economische kansen kunnen bieden.

Hoe zorgen bedrijven uit Brabant voor een goede balans tussen milieu, veiligheid en innovatie. Welke invloed hebben actuele trends en hoe wordt noodzaak omgezet in kansen? Wij zijn benieuwd naar jouw strategie, missie, visie, grootste les of grootste fout als ondernemer. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Chemie Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 8 mei 2018 verschijnt de Chemie Special. De introductie op de special vind je hier, klik op de afbeelding voor de volledige grootte.

Introductiepagina Chemie Special

Wie doen er al mee aan de special?

De Pooter Personeelsdiensten Baril Coatings
J.C. van Loon Gasservice Askové solutions
Lightronics Chemical Marketing Concepts Europe
SoliPharma Spectro
In Summa Innovation TCI Cleaning
Stahl Holdings BMD Advies
Green Chemistry Campus Aerospace Propulsion Products
KGS Tools Stork Technical Services

BOB Debat: Chemie maakt het leven aangenamer.
Op 9 april organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op chemie bij Baril Coatings in 's Hertogenbosch. Chemie maakt het leven aangenamer is het thema van dit debat. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe zo'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Metaal Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven