Contactverzoek versturen

Page thumbnail

Wil je nieuwe contacten opdoen maar schuw je koude acquisitie? Of wil je gewoon in contact komen met interessante ondernemende mensen? Maak dan als lid van Regio Business gebruik van de mogelijkheid om een ander lid een contactverzoek te sturen. Ga voor duurzame verbindingen en maak gebruik van het netwerk van Regio Business! Onder 'Onze leden' op de website vind je de persoonlijke profielen van alle leden aangesloten bij ons netwerk.

Volg de stappen:

1 Ga naar 'Onze leden' en zoek via de filterfunctie naar voor jou interessante contacten;

2 Ga naar het profiel van een contact en klik op 'stuur contactverzoek' onder de foto van het lid;

3 Vul je gegevens in en de boodschap die je wilt versturen en klik op 'verstuur'. Tip: plaats in je bericht een directe link naar je profiel zodat hij/zij meteen meer info kan inwinnen;

4 Degene met wie je in contact wilt komen krijgt een e-mail met als afzender info@regio-business. In de e-mail staat een korte introductie van ons, gevolgd door jouw boodschap en de mogelijkheid om te reageren. Jij ontvangt een kopie van het contactverzoek.

Het is uiteraard mogelijk een contactverzoek te sturen met het verzoek elkaar te treffen tijdens een BOB Borrel, bijvoorbeeld bij het BOB Meetingpoint. Het is namelijk mogelijk te zien wie er op een BOB Borrel komen op de uitnodigingspagina van de betreffende BOB Borrel. Niet-leden worden alleen met naam getoond en hebben geen profiel op de website, deze kun je dan ook niet benaderen via een contactverzoek. 

Voorbeeld contactverzoek

Beste (naam contact),

Ik zie dat je je ook hebt aangemeld voor de BOB Borrel. Ik zou het leuk vinden je daar te ontmoeten en te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zullen we elkaar om acht uur treffen bij het BOB Meetingpoint? Voor meer informatie hierbij een link naar mijn profiel: /onze-leden/lid-detail/?member=68411. Ik hoor graag van je! MVG, (naam afzender) 

Terug naar boven