< Terug naar alle leden

CuHaBo Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

CuHaBo catering is een combinatie van Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan. Wij zijn al jaren samen actief in de catering met het verzorgen van diners op locatie, verzorgen van kookclinics en cateren op maat.

Karel Boonzaaijer heeft in 1988 zijn studie ‘restaurant kok’ afgerond. Na zijn opleiding vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij enkele jaren werkte in het "Waldorf-Astoria Hotel" in New York. Verder ontwikkelde Karel zijn deskundigheid op het Cruiseschip de New Amsterdam" van de Holland-Amerika-line, hotel Victoria op Ibiza (Spanje) en in ‘De Hoefslag’ in Bosch en Duin.

Ronald Kerklaan werkte een deel van zijn opleiding met Herman den Blijker en bij het twee sterren restaurant "de Zwethheul" in Delft en is chef kok geweest bij restaurant "de Harmonie" in Rotterdam. Daarnaast heeft hij 9 jaar gewerkt bij de "ISPC horeca groothandel" waar hij onder andere inkoper verse producten is geweest op het beroemde "Rungis in Parijs".

CuHaBo catering is een catering bedrijf met een vernieuwende frisse kijk op catering en het volledig verzorgen van grote en kleine evenementen. Doordat wij, indien nodig, samen werken met verschillende partijen die allemaal specialisten zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij ieder evenement tot in de kleinste details verzorgen waarbij wij altijd de regie in eigen hand houden.

Puur, eerlijk en ambachtelijk zijn steekwoorden die als een rode draad door ons hele bedrijf lopen en in al onze werkzaamheden terug komen. Alle producten die wij gebruiken zijn daarom ook geselecteerd op de criteria puur en eerlijk en wij verwerken deze op een ambachtelijke manier zonder hierop concessies te doen.

Naast de catering en het verzorgen van kookclinics produceren wij onder anderen ambachtelijke gerookte zalm en diverse luxe vleeswaren.


Contactgegevens
Sint Rochusstraat 37
5231 NA Den Bosch
T: 06-29073777
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -