< Terug naar alle leden

Data Place Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Dataplace biedt met haar modern ingerichte en redundant uitgevoerde TIER III-datacenters housing oplossingen op maat.

Continuïteit en veiligheid
Alles wat online gebeurt vindt zijn herkomst in een datacenter. Datacenters ondersteunen een breed scala aan activiteiten in de overheid, het bedrijfsleven en de samenleving. Een datacenter biedt een veilige en betrouwbare huisvesting van de ICT apparatuur van de klant.

Brand, waterschade, stroomstoring en inbraak zijn bedrijfsrisico’s die u zo veel mogelijk wilt vermijden. Dataplace is voorzien van redundant uitgevoerde noodvoorzieningen zoals noodstroomgeneratoren, die bij eventuele stroomuitval, de elektriciteitsvoorziening automatisch overnemen. Bovendien maken wij gebruik van Argonite als brandblussing waardoor uw apparatuur niet beschadigd en uw bedrijfsrisico verminderd. Tezamen met een fysieke 24/7 toegang die voldoet aan strenge voorwaarden, zorgen wij voor een uitermate veilige ICT omgeving.

Dit levert vaak ook nog een forse besparing op uw ICT infrastructuur. U bespaart namelijk de aanleg van een eigen serverruimte op locatie met de daarbij benodigde noodvoorzieningen.

Tier III Datacenters
Dataplace heeft een viertal moderne TIER III-datacenters in Nederland. Eén gevestigd onder de rook van Rotterdam, de tweede in de regio Utrecht, de derde in Brabant en de laatste in Arnhem. Vanaf deze locaties huisvesten wij voor een diversiteit aan klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen.

Gebouwd vanuit een duidelijke filosofie – waarin betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en continuïteit centraal staan – draaien onze datacenters om onze missie te volbrengen: het 24/7 bieden van continuïteit en kwalitatief hoogstaande datacenterdienstverlening.

Persoonlijk, betrouwbaar, klantgericht
Wat ons onderscheidt van andere datacenters, zijn onze visie en onze persoonlijke benadering. De oorsprong daarvan? Onze eigen ervaringen uit het verleden als klant van verschillende grote datacenters. Die ervaringen, aangevuld met onze ideeën over verbetering van zowel technische aspecten als klantgerichtheid, hebben die visie gevormd. In alles wat wij doen, denken wij vanuit u als eindgebruiker. Van de manier waarop we uw servers inhuizen, tot de manier waarop wij u dagelijks te woord staan op de vloer – over elk detail is nagedacht.

Verwachtingen waarmaken hoort bij ons
Wij maken de verwachtingen die u mag hebben van een datacenter meer dan waar. Persoonlijk contact, deskundig advies, praktische hulp – welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Daarbij maken we graag helder afspraken – waar we ons aan houden. En houden wij het, daar waar zaken soms ingewikkeld lijken, graag duidelijk en eenvoudig. Keep it simple.


Contactgegevens
Gragtmansstraat 1 b
5145 RA Waalwijk
T: 0416-767210
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -