< Terug naar alle leden

De Kort Catering Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

De Kort Catering is een bedrijf dat al 20 jaar levert aan diverse partycateraars, horecalocaties, bedrijven en particulieren.

Bent u bedrijfscateraar
Dan kent u vast al de smaakvolle, creatieve en culinaire hoogstandjes van De Kort Catering. Onze vertrouwde kwaliteit en persoonlijke aanpak weet u eveneens al te waarderen. En we doen nog veel meer. Als u wilt nemen wij u alle organisatorische werkzaamheden uit handen. Zo regelen wij onder andere:

De best passende menukeuze (eten en drinken) voor alle soorten gezelschappen.

Een professioneel team van gastheren en –vrouwen.

De sfeervolle aankleding van een locatie, compleet met muziek en/of entertainment.

Creativiteit, veelzijdigheid en maatwerk blijven altijd hoog in het vaandel staan.

Van exclusieve fingerfood tot bijzondere desserts: wij blijven u
verrassen....met smaak!

Heeft u een horecalocatie
Uw locatie is uitnodigend, sfeervol en een uitstekende plaats voor feesten en evenementen. Bedrijf of particulier: zij weten u te vinden voor de organisatie van elke bijzondere bijeenkomst. De Kort Catering maakt het geheel compleet, door te zorgen voor smaakvolle, creatieve, feestelijke hapjes en gerechten. Onze persoonlijke aanpak en hoge kwaliteitsstandaarden zorgen ervoor dat uw gasten tot in detail genieten. En als u wilt, nemen we u nog meer werk uit handen. Zo regelen wij onder andere:

De best passende menukeuze (eten en drinken) voor alle soorten gezelschappen.

Het opstellen van prijslijsten: aantrekkelijk prijzen voor uw klanten en met behoud van uw marge.

Indien gewenst verzorgen wij ook voor u:
Een extra sfeervolle aankleding van uw locatie, eventueel met muziek en/of entertainment.

Een professioneel team van gastheren en –vrouwen.
Creativiteit, veelzijdigheid en maatwerk blijven altijd hoog in het vaandel staan. Zo zorgen we samen voor het binnenhalen van de klant.

Van exclusieve fingerfood tot bijzondere desserts: wij blijven u verrassen....met smaak!

Bedrijven
Vergaderingen, feesten of evenementen: alles wat u organiseert moet tot in de puntjes geregeld zijn. Van een sfeervol ingerichte locatie tot de beste kwaliteit van smaakvolle, creatieve en feestelijke gerechten. De Kort Catering zorgt er – dankzij ruim 20 jaar ervaring – voor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bent u er van verzekerd dat:

Iedereen geniet van culinaire hoogstandjes, naar wens vers bereid onder het oog van uw gasten.

De menukeuze volledig is afgestemd op het gezelschap.
Professionele gastheren en –vrouwen zorgen voor een soepel verloop.

De locatie sfeervol is ingericht, inclusief de muzikale omlijsting en/of entertainment.

Van exclusieve fingerfood tot bijzondere desserts: creativiteit, veelzijdigheid en maatwerk staan altijd hoog in het vaandel. Wij blijven u verrassen....met smaak!

Particulieren
Uw feest of bruiloft is bijzonder en uniek. U wilt dat alles klopt en tot in de puntjes is geregeld. De Kort Catering zorgt er voor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat:

U samen de mooiste (bruids)taart aansnijdt.

Uw gasten genieten van smaakvolle, creatieve en feestelijke hapjes, dranken en gerechten.

Uw droomlocatie (extern of aan huis) precies is ingericht naar uw wensen, eventueel inclusief de muzikale omlijsting en/of het entertainment.

Uw feest soepel verloopt dankzij ons professionele team van gastheren en –vrouwen.

Onze persoonlijke aanpak garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. We bespreken uw wensen en combineren dit met onze creatieve mogelijkheden. Daarna kunt u genieten van een kleine proeverij om te bepalen of wij aan uw verwachtingen voldoen. Bent u tevreden? Dan zorgen we er voor dat uw wensen worden vertaald naar catering van hoge kwaliteit, passend binnen uw budget. Dit doen wij allemaal vrijblijvend en kosteloos, zodat u de rust en tijd heeft om te bepalen of wij uw droomfeest werkelijkheid mogen maken.

Wij bewegen met u mee, kiezen voor een veelzijdige oplossing en staan voortdurend voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is met volle teugen genieten van de mooiste dag in uw leven. Wij blijven u verrassen.

Voor een impressie van onze mogelijkheden verwijzen wij u naar onze website. Hier vindt u een filmimpressie van de verzorging van een bruiloft en de verzorging van een walking diner voor 700 personen.


Contactgegevens
Ericssonstraat 30
5121 ML Rijen
T: 0161-240402
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -