< Terug naar alle leden

De Zwart & Jongbloets gerechtsdeurwaarders en incasso Branche: Zakelijke dienstverlening, Incassobureau

Bedrijfsomschrijving

is in de huidige samenstelling een relatief jonge organisatie. Onze maatschap is opgericht op 01 mei 2005.

Een geschiedenis gaat daar aan vooraf.

Peter de Zwart is in 1997 benoemd tot gerechtsdeurwaarder met plaats van vestiging Tilburg, als opvolger van zijn vader F.W. de Zwart, die in 1958 benoemd werd.

Bas Jongbloets is van 1983 tot 01.05.2005 werkzaam geweest bij oud- gerechtsdeurwaarder J.H.L. God te Tilburg, vanaf 1987 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

Jules Heesbeen heeft ons team versterkt in 2008. Hij is afgestudeerd als kandidaat-gerechtsdeurwaarder in juli 2009.

Kortom, we beschikken over jarenlange ervaring. Zowel als het gaat om ambtshandelingen alsook als het gaat om het incasseren van vorderingen. Onze deskundigheid, persoonlijke benadering en directe betrokkenheid bieden de nodige meerwaarde voor onze opdrachtgevers. meerwaarde,zowel wat de resultaten betreft als de zorgvuldige manier waarop wij de opdrachten uitvoeren en deze voor onze opdrachtgevers begeleiden.

De samenstelling van ons kantoor is, in vergelijking met andere gerechtsdeurwaarderskantoren, uniek in Nederland . Dit uit zich in het bijzondere contact dat wij hebben met onze opdrachtgever.

Met De Zwart & Jongbloets Gerechtsdeurwaarders en incasso bepaalt u in alle opzichten de juiste koers om uw openstaande facturen correct en effectief te incasseren, of uw ambtelijke opdrachten op deskundige wijze te laten uitvoeren. Wij zijn flexibel en betrokken omdat wij zelf ondernemer zijn en weten hoe waardevol het is een beroep te kunnen doen op adviseurs die deskundig en snel inspelen op uw wensen.

We zijn optimaal geautomatiseerd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u uw dossier online inzien. U kunt dossierinformatie opvragen, voortgangsrapportages, managementinformatie en scoringspercentages. Onze informatievoorziening kan op uw verzoek probleemloos worden uitgebreid, en aangepast aan uw wensen.


Contactgegevens
Jan Tinbergenlaan 38
5056 WH Berkel-Enschot
T: (013) 542 26 62
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -