< Terug naar alle leden

Thijsen Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

We hebben drukwerk
opnieuw uitgevonden.
SAMEN ZORGEN WE VOOR IMPACT


Bijzonder is bij ons de standaard.
BEDENKEN
Standaard drukwerk is er al genoeg. Daar gaat u dus geen indruk mee maken. Dat doet u wel als u kiest voor spraakmakende uitingen. Drukwerk dat uw boodschap kracht bijzet en de zintuigen van uw doelgroep prikkelt. Producten die verrassen, raken of activeren: alleen daarmee brengt u iets teweeg. Daarom is bijzonder bij ons de standaard.

Zo creëert u impact
Professioneel drukken kunnen ze bij heel veel drukkerijen. Maar écht impact creëren? Daar komt meer expertise bij kijken. Als specialist stellen we meer vragen, kijken we verder, doen we meer onderzoek. Om gevoel te krijgen bij uw vraag, maar vooral om erachter te komen wat u precies wilt bereiken. En natuurlijk: hoe bijzonder drukwerk u daarbij kan helpen.

Waarom
In de digitale wereld willen we impactvol zijn met tastbaar werk.

Hoe
Dat doen we door anders naar drukwerk te kijken en next level vakmanschap te bieden.

Wat
We leveren bijzondere printcreaties waarmee u impact maakt.

Vakmanschap van een ander niveau.
MAKEN
Impactvol drukwerk is vooral het resultaat van creativiteit en aandacht. Maar net zo belangrijk zijn vakmensen met liefde voor het ambacht. Professionals die er altijd het beste van willen maken en de lat iedere dag weer hoger leggen. Voor zichzelf én voor onze opdrachtgevers. Want het maximale halen uit ontwerp, creatie en productie: dát is vakmanschap van een ander niveau.


info@thijsen.nu
Home • Maken

Vakmanschap
van een ander niveau.
Impactvol drukwerk is vooral het resultaat van creativiteit en aandacht. Maar net zo belangrijk zijn vakmensen met liefde voor het ambacht. Professionals die er altijd het beste van willen maken en de lat iedere dag weer hoger leggen. Voor zichzelf én voor onze opdrachtgevers. Want het maximale halen uit ontwerp, creatie en productie: dát is vakmanschap van een ander niveau.

BROCHURE DOWNLOADEN

Snel en persoonlijk schakelen
Natuurlijk onderscheiden we ons op het gebied van drukwerk. Maar dat doen we ook door de manier waarop we met onze opdrachtgevers schakelen: snel en persoonlijk. Zéker als het drukwerk complexer wordt, zijn goed overleg en aangenaam contact cruciaal om tot een succesvol resultaat te komen.


Mooie materialen
Van dik karton tot en met vederlicht papier: kies uit de mooiste materialen.

Speciale effecten
Simpel doet weinig voor u. Met speciale effecten maken we uw product uniek.

Perfecte afwerking
Extra uitstraling is de finishing touch. Zo wordt uw communicatie helemaal uniek.

Drukwerk zoals het altijd al bedoeld is.
LEVEREN
Ons leven speelt zich bijna helemaal online af. Maar het merendeel van de boodschappen die uw doelgroep daar ziet, is vluchtig en onpersoonlijk. Het tegenovergestelde geldt voor drukwerk: dat kun je voelen, bewaren en nog eens vastpakken. En het geeft uw boodschap inhoud en betekenis. Een kaartje op de mat of een print waar niemand omheen kan: dat is drukwerk zoals het altijd bedoeld is.

Multidimensionaal merkgeluk
Rolbanners, visitekaartjes, briefpapier… we leveren het allemaal. Hetzelfde geldt voor alle andere vormen van drukwerk. Soms in heel grote hoeveelheden, soms in minimale oplages. Daarbij zorgen we ervoor dat al die vormen van drukwerk op elkaar aansluiten. En we adviseren u over welke vorm zich het beste leent voor welke moment. Samen zorgen we voor multidimensionaal merkgeluk.


100% Tevredenheid
Onze opdrachtgevers zijn ons bestaansrecht. Daarom gaan we voor 100% tevredenheid.

Hoogwaardige kwaliteit
Impactvol drukwerk van hoogwaardige kwaliteit: daar móet uw doelgroep wel naar kijken.

Logistiek
Een congres? Een presentatie? Of gewoon aan de deur? U bepaalt de locatie, wij leveren.

We adviseren, beheren én creëren.
Vertel uw verhaal tijdens een intake. Of laat ons creatief meedenken. We adviseren en verrassen u graag.


Contactgegevens
Ringbaan West 304
5025 VB Tilburg
T: 013-4631335
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -