< Terug naar alle leden

Deykerhoff Accountants Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Wij streven voortdurend naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, een sterk persoonlijk contact, tevreden klanten én medewerkers. Om dat te kunnen bereiken hebben we allereerst een hooggekwalificeerd team van enthousiaste medewerkers, volgen al onze medewerkers regelmatig interne en externe cursussen, houden we de communicatielijnen kort en maken we optimaal gebruik van de automatiseringsmogelijkheden.

Maar wat onze adviseurs waarschijnlijk het meest kenmerkt, is het vermogen om naar mensen te luisteren, zich in te leven in hun situatie, oog te hebben voor wat hun bezighoudt en vervolgens telkens met een advies te komen dat is toegesneden op die ene klant. Dat doen zij overigens niet alleen als ernaar wordt gevraagd, maar minstens net zo vaak op eigen initiatief.

En onze adviezen zijn niet altijd wat iemand graag wil horen, maar wel altijd wat onze adviseurs het beste lijkt voor de specifieke klant in een specifieke situatie.

Iedere klant heeft binnen ons kantoor een vaste relatiebeheerder die alle contacten over de volledige dienstverlening onderhoudt. De jaarrekening- en adviesbesprekingen worden altijd gevoerd door een AA-accountant of een FB-belastingadviseur.

Uit een klanttevredenheidsonderzoek bleken onze sterke punten:
* tijdens de gesprekken met onze klanten wordt er goed naar hen geluisterd;
* ons kantoor is telefonisch goed bereikbaar;
* klanten worden vriendelijk ontvangen;
* onze medewerkers zijn vriendelijk;
* 87% van de respondenten heeft aangegeven niet van plan te zijn om op korte termijn over te stappen naar een andere accountant;
* het persoonlijke contact, de persoonlijke benadering en onze deskundigheid worden het meest genoemd als sterk punt.


Contactgegevens
Rompertsebaan 70
5231 GT Den Bosch
T: 073-6232450
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -