< Terug naar alle leden

EuroPAC Alarmcentrale Branche: Bedrijfshuisvesting, Beveiliging

Bedrijfsomschrijving

EuroPAC Alarmcentrale is een onafhankelijke alarmcentrale, die zich slecht begeeft op het gebied van alarmverwerking en andere vormen van dienstverlening, die direct te maken hebben met het alarmverwerkingsactiviteiten. Deze werkzaamheden worden verricht vanuit onze hyper moderne alarmcentrale, welke is gevestigd te Oss aan de Batavenweg 2. Voor de continuïteit, veiligheid en mogelijke uitbreiding beschikt EuroPAC Alarmcentrale over een volledig ingerichte back-up alarmcentrale die is gevestigd in Rosmalen. Deze back-up alarmcentrale is onbemand doch kan binnen een tijdsbestek van 30 minuten worden bemand door de eigen medewerkers.

EuroPAC Alarmcentrale heeft er bewust voor gekozen geen andere gerelateerde beveiligingsactiviteiten in de onderneming, zoals een installatiebedrijf of bewakingsbedrijf, die mobiele surveillance of portierdiensten uitvoeren, op te nemen. Wij richten ons slechts op de alarmverwerking vanuit de alarmcentrale waarbij we gekozen hebben voor EENVOUD waarin de wens van de klant centraal is gesteld.

Ook maakt EuroPAC Alarmcentrale geen deel uit van een multinational, die vanuit een ander Europees land de aansturing van de alarmcentrale regelt. Het voordeel dat wij hierdoor kunnen realiseren ligt met name in de korte communicatielijnen en de duur voor de te nemen maatregelen in het kader van de dienstverlening.

De diensten welke EuroPAC Alarmcentrale levert zijn;

- Alarmverwerking
o Particulier
o Zakelijk
- Videobewaking
o Video verificatie
o Video observatie
- Tracking & Tracing
- Fleetmanagement
- Bereikbaarheidsservice


Contactgegevens
Batavenweg 2
5349 BB Oss
T: 0412-654000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -