< Terug naar alle leden

Fenomena Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Vanuit de passie om organisaties, (startende) Zelfstandige professionals en professionals succesvoller te maken, is Fenomena ontstaan. Wij bieden je de mogelijkheid om individueel of als team fenomenaal te zijn. Door middel van Interim (sales) management, coaching, advies en training.

Speciaal voor Zelfstandige professionals hebben we het programma ontwikkeld:

“Natuurlijk is acquisitie leuk!”

Je hebt een fantastisch idee uitgewerkt binnen je eigen bedrijf of in een dienst. Je kent je toegevoegde waarde. Je weet waarin je onderscheidend bent. Professional in jouw vakgebied.

Toch heb je moeite om je op een succesvolle manier te positioneren in de markt en klanten aan je te binden omdat “sales” eigenlijk niet zo bij je past.

“Natuurlijk is acquisitie leuk” is een individueel programma waarbij ik je ga helpen vanuit je intrinsieke motivatie, jezelf succesvol in jouw markt neer te zetten op een natuurlijke manier die bij jouw past. Hierdoor ga je ontdekken dat “sales” leuk is om te beleven.

Jouw programma is bewust laagdrempelig en flexibel in te plannen. Opgebouwd in blokken van 4 uur, plan je het volgende blok wanneer het jouw het beste uitkomt. Je bent niet verplicht het traject af te maken en kunt na ieder blok pauzeren.

Benieuwd naar jouw programma?

Dan nodig ik je graag uit om contact met me op te nemen

Kies voor

BEWUST SUCCESVOL


Contactgegevens
Rijnlaan 217
5704 HJ Helmond
T: 06-20520675
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -