< Terug naar alle leden

CUBICS Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

CUBICS, Innovatieve IT & Inspirerende Interieurs,
Prettig werken, altijd en overal!

CUBICS
De organisatie heet CUBICS en bestaat sinds 1933 (voorheen HAVL). We leveren; Innovatieve IT & Inspirerende Interieurs. Dit zijn de twee belangrijke divisies die elkaar ook kunnen ondersteunen in de missie van de organisatie: ‘Prettig werken, altijd en overal!’

100% klanttevredenheid & 100% medewerkerstevredenheid
Vanuit onze visie op echt (bottom-up) samenwerken zowel als team als ook met onze klanten en prospects is het ons streven om te komen tot 100% tevredenheid. Het bereiken is één het daarna vast kunnen houden twee. Dat gaat bij ons verder dan doen wat de klant zegt, we willen ook dat de dingen die we doen de klant ook echt gaat helpen.

Innovatieve IT;
Informatietechnologie, niet meer weg te denken ook in uw organisatie. Razendsnelle ontwikkelingen vragen om een partner die meedenkt en de ins en outs kent op het gebied van; ontwerp, ontwikkeling en beheer. Een eigen CUBICS-cloud (in Nederland op twee plaatsen) en hoge eisen aan- en kennis van security blijken hierin onvermijdelijk. De kwetsbaarheid van bedrijven bij het haperen van systemen, onbereikbare documenten en cyberaanvallen en zijn ons terdege bekend. Het voorkomen hiervan is onze zorg.

Inspirerende interieurs;
Dat teams productiever zijn in een optimale en prettige werkomgeving behoeft weinig uitleg, onderzoeken wijzen dit immers uit. Maar hoe kom je nu tot de optimale omgeving binnen uw organisatie? Wij werken samen met (interieur)architecten maar hebben ook een eigen interieurontwerper en accountmanagers die, vanuit luisteren, ontwikkelen en ontwerpen komen tot adequate oplossingen. We leveren niet alleen meubilair maar nemen ook gerust de gehele verbouwing en inrichting, desgewenst turn-key op ons.

Wij dagen u uit…
Nodig ons uit en laat ons met u, innovatief en inspirerend, meedenken waar en hoe wij oplossingen en verbeteringen aan kunnen brengen. Dit met als doel ‘Prettig werken, altijd en overal!’


Contactgegevens
Ringbaan Oost 148 a
5013 CE Tilburg
T: 013-5321486
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1933
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -