< Terug naar alle leden

Huis van Strijdhoven Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

HUIS VAN STRIJDHOVEN GEEFT BETEKENIS AAN INTERIEUR!
In een voormalige schoenenfabriek met imposante loft presenteert Huis van Strijdhoven een symbiose van interieurtrends. Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.

WERKWIJZE
Het begint met het in kaart brengen van uw wensen. Wat spreekt u aan en wat juist niet? Wat past bij u? Op basis van uw wensen en onze kennis en vaardigheden ontwikkelen wij een moodboard, aan de hand hiervan bespreken we onze ideeën en ontwikkelen wij een schetsontwerp voor u uit. Als u zich daarin kunt vinden, werken wij stap voor stap een compleet interieurontwerp voor u uit, in zowel een 2D tekeningen als een 3D visualisatie.

Wanneer we samen een passend interieur voor u hebben ontworpen nemen wij alle zorg uit handen. In samenwerking met een vast en professioneel team zorgen we ervoor dat alle onderdelen tot in de details worden uitgewerkt. Denk hierbij aan een verlichtingsplan, volledige stoffering in de ruimtes, al het meubilair en vergeet vooral niet de eindstyling met de unieke decoratie en objecten die wij kunnen aanbieden. Het belangrijkste is dat ik u door het volledige proces begeleid, en als interieurontwerper bij alle fases betrokken ben.


Contactgegevens
Gemullehoekenweg 59
5062 CA Oisterwijk
T: 013-5220640
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -