< Terug naar alle leden

Huiskes Metaal Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Huiskes Metal & Electronics Recycling is gespecialiseerd in het recyclen van elektronica en metalen. Wij hebben voor al deze activiteiten de benodigde vergunningen en certificaten.


• Elektronica recycling

Onder elektronica valt alles wat een printplaatje heeft. Dit materiaal mag van de overheid alleen door bedrijven gerecycled worden die het Weeelabex certificaat hebben. Dit garandeert dat uw materialen daadwerkelijk verantwoord gerecycled worden en dat een zo hoog mogelijk recycling percentage wordt nagestreefd. De aangeboden en verwerkte hoeveelheden worden geregistreerd in het Nationaal WEEE register. Tevens moet aangegeven worden wat wij met de materialen doen. Elektronica-afvallen wordt geshredderd en middels geavanceerde sorteermachines worden de diverse metalen en kunststoffen gesorteerd. Deze fracties worden afgestuurd naar smelters om er nieuwe producten van te maken.


• Metaalafvallen recycling

Van oudsher (sinds 1936) nemen wij metaalafvallen en kabels in. Door onze jarenlange ervaring hiermee zijn wij gespecialiseerd in het scheiden en verwerken van met elkaar verbonden metalen, zoals in elektromotoren, transformatoren en radiatoren.


• Diensten

Om iedereen snel en flexibel van dienst te kunnen zijn hebben wij een uitgebreid vrachtwagenpark. Voor de inzameling van uw afvallen plaatsen wij naar wens containers of kunststof vouwkratten (inhoud 1 kuub). Omdat wij het laatste station zijn voordat de fracties naar de smelters gaan, geven wij een uitstekende vergoeding voor de diverse soorten afvallen. Naast de recyclingwerkzaamheden verzorgen wij voor diverse bedrijven en overheden ook data- en productvernietigingen met afgifte van een vernietigingscertficaat.


• Recyclebaarheid new product design

Door onze uitgebreide kennis over recycling worden wij door bedrijven ook steeds vaker actief betrokken bij het ontwerpen van een nieuw productdesign. Wij geven dan adviezen over de recyclebaarheid van het nieuw te maken product.


In de loop der jaren is Huiskes Metal & Electronics uitgegroeid tot een modern en dynamisch bedrijf waar zorg voor milieu voorop staat.


Contactgegevens
Veerweg 9
5145 NS Waalwijk
T: 0416-673850
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1936
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -